Doorbreek de zakelijke routines met een overnachting bij Buitenplaats Beekhuizen

Een heisessie krijgt hier een andere betekenis. Op deze unieke plek verblijf je middenin Nationaal Park Veluwezoom. Hier staat een vergadering, training, teambuildings-dag of teamuitje garant voor een bijzondere ervaring. Door te overnachten doorbreek je de gangbare, zakelijke routines en ontstaat een ontspannen sfeer.

Onze ParkLodge is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle wifi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht omgeven door hoge bomen. De twee bijbehorende toiletten bevinden zich direct tegenover de ParkLodge. Auto’s worden gratis geparkeerd op ons verder autoluwe terrein. Vanuit restaurant WOODZ kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen. Bij binnenkomst op het park wordt je verwelkomd met een krijtbord dat je, al wandelend, de weg wijst naar de tent. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien!

Je sluit de dag absoluut in stijl af met een overnachting in een Pod, Lodgetent of Forest Cabin. Napratend onder de heldere sterrenhemel ontstaan de meest spontane gesprekken.

Tips voor een betekenisvol verblijf

Bij Buitenplaats Beekhuizen zijn er verschillende mogelijkheden om het programma vorm te geven. Hieronder vind je een greep uit de opties waarin wij graag meedenken. 

Ga je voor ontspanning in het bos? Dan is onze Smartphonefotografie met onze natuurfotograaf en -kenner Corné Koopmans een goede keuze! Tijdens een 1,5 uur durende workshop laat hij al het moois van de Veluwezoom zien en leg je de mooiste beelden vast op je smartphone. 

Adembaas, Jos Derksen, verzorgt een ademhalingsessie waarbij jij je richt op je gedachten, lijf en emoties. Het resultaat? Een goede energiebalans in je dagelijkse leven (thuis en op het werk!). 

Met Presence Outdoor geeft Jan Willem Brummelman een natuurlijk leiderschap programma op maat. In de dagelijkse hectiek geven we onszelf vaak weinig tijd en aandacht om te reflecteren op (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling. Het is belangrijk om als professional, leider of team af en toe even afstand te nemen. Om zo te zien waar je vandaan komt, waarmee je bezig bent en waar je naar toe wilt. Rust en reflectie zijn essentieel om tot antwoorden een visie te komen. De programma's worden op maat gemaakt (van een dagdeel tot meerdere dagen) waarbij natuur, bewegen en offline centraal staan. 

Direct beschikbaarheid aanvragen

 

Zakelijk verblijf

  • Unieke ligging in de natuur
  • On-site vergaderen inclusief overnachting tot 20 personen
  • Kleinschalig en sfeervol
  • IJsbadsessie of Smartphonefotografieworkshop
  • Natuurlijk leiderschap programma
  • Schrijfwaren, naamkaarten en vergaderkoffer
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
Meer dan 20 personen? Wij denken graag met je mee over een andere oplossing.


Contact

Mail direct naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl


Brochures

Onze zakelijke folder

Onze zakelijke factsheet
 

 

Bekijk de mogelijkheden

In onze VergaderLodge kun je terecht met een gezelschap van maximaal 20 personen (afhankelijk van de gekozen opstelling). Daarnaast zijn er diverse andere mogelijkheden afhankelijk van de gewenste invulling. Doordat je blijft overnachten, ontstaat er echt een bijzondere sfeer met optimaal resultaat tot gevolg.

Heb je specifieke wensen of ben je met een groter gezelschap? Neem dan contact op met onze event coördinator om naar de mogelijkheden te kijken.

Zakelijke factsheet

Restaurant WOODZ is gelegen op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Dit casual restaurant met verrassend mooie gerechten biedt tijdens haar openingsdagen de mogelijkheid tot een culinaire onderbreking van jullie samenzijn. Van koffieontvangst tot aan een 3-gangen diner of van breakmoment tijdens de meeting tot een picknicklunch met onze eigen natuurgids.

Onze event coördinator denkt  graag mee over de juiste invulling van jullie dag waaraan het jullie aan niets ontbreekt.

Bekijk hier onze prijslijst

Jouw activiteit of bijeenkomst combineer je bij ons met een overnachting. Wij beschikken over drie accommodatietypes op ons park. Elke accommodatie is voorzien van eigen sanitair, kookfaciliteiten en prachtige ligging in de natuur om tot rust te komen na een productieve dag met jouw team.

Onze Pods (1 tot 2 slaapplekken) zijn een soort houten tiny house en knus ingericht. Onze Lodgetenten beschikken over een heerlijke zithoek (3 tot 5 slaapplekken). Wanneer je jezelf echt middenin de natuur wilt onderdompelen dan reserveer je één van onze nieuwe, ruime Forest Cabins (2 tot 3 slaapplekken).

Kijk voor het complete overzicht op onze factsheet. Wij denken natuurlijk graag mee over de overnachtingsmogelijkheden.

Zakelijke factsheet

Maak je overnachting en bezoek aan Buitenplaats Beekhuizen compleet met een natuurlijke of avontuurlijke activiteit.

Ontdek de omgeving tijdens een mooie wandeling met onze gids en geniet van een picknicklunch. Of ga een rondje langs de Posbank op één van de iconische blauwe Veluwe E-scooters van VeluweActief.

Wij denken graag mee over een passende invulling om het plaatje compleet te maken.
 

Pop-up nature office Veluwe (van prijswinnaar Akke Hak) biedt in een fraaie tent plek aan 20 personen voor jouw meerdaagse heisessie, teambuildingsactiviteit met overnachting of vergaderarrangement met overnachting. Je kunt dit uitbreiden met interessante excursies of activiteiten in de natuur.

Overnachten doe je in comfortabele accommodaties met sanitair en supersnel internet, en voor ontbijt, lunch of diner is er ons casual restaurant WOODZ met verrassend goede kaart.

Ben je benieuwd naar waar je alles kan vinden op ons park? Of wil je een mooie accommodatie uitzoeken? Kijk dan op onze parkplattegrond voor het overzicht.

Parkplattegrond

Deze partijen zijn u voorgegaan

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Beleef een uniek dagje teambuilding, vergaderen, excursies en meer midden in Nationaal Park Veluwezoom! Laat je informeren! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram