Nationaal Park Veluwezoom bestaat uit ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen en werd in 1930 het eerste Nationaal Park van Nederland. In het park maak je kans om o.a. Schotse hooglanders, wilde zwijnen en edelherten tegen te komen.

Komend vanuit Velp/Rozendaal bevindt Buitenplaats Beekhuizen zich direct links na het passeren van de parkentree met wildroosters. Onze locatie is dan ook de ideale uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten in en om dit prachtige natuurgebied.

Vanaf het naastgelegen Landgoed Beekhuizen maak je een prachtige wandeling naar het verderop gelegen landgoed Biljoen. Het bekende uitkijkpunt de Posbank is in alle jaargetijden een bezoek waard. Het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is ook de moeite waard om te bezoeken.

Er zijn eindeloze mogelijkheden die dit Nationaal Park qua natuur te bieden heeft, en ook de natuur van Nationaal Park Hoge Veluwe is nabij. Vraag tijdens je verblijf naar onze tips!

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Buitenplaats Beekhuizen ligt in Nationaal Park Veluwezoom. Prachtige, unieke locatie. Ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram