Superior Pod

De Superior Pod is iets ruimer en heeft een binnenruimte van 14 m² (exclusief terras). Hierdoor is deze Pod extra fijn met 4 personen. De Superior Pod is verder hetzelfde ingericht als het Luxe type, met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm) en plek voor nog 2 personen op de slaapbank met onderschuifbed (200 x 80 cm), toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine eethoek. Deze Pod beschikt over vloerverwarming in plaats van een elektrische verwarming.
Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Download hier de inventarislijst.
Bekijk beschikbaarheid
  • Floormap Binnenruimte: 14
  • 4
    personen
    max
  • Buitenplaats Beekhuizen Gratis Wifi
De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen een knus verblijf in combinatie met het actieve buitenleven. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en badlinnen én WIFI is aanwezig. Dat maakt je verblijf compleet!

Onze Pods zijn het hele jaar door te boeken. Ze zijn geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. Ideaal voor stellen of ouders met (jonge) kinderen die er veel op uit willen. Elke Pod beschikt over een kitchenette met spoelbak, koelkast en magnetron, maar het koken of barbecueën doe je bij voorkeur lekker buiten. Breng wel zelf je barbecue of kooktoestel mee. Of huur bij ons een pannenset en maak dan gebruik van de Kookpod: hier is een keuken aanwezig voor bereiding van je maaltijd (op uurbasis beschikbaar). Voor lunch of diner kun je ook terecht bij ons restaurant WOODZ.

Er zijn 5 types: de Luxe Pod (12 m²) voor 2 personen, de Luxe Pod voor 4 personen, de ruimere Superior Pod voor 4 personen, de extra bijzondere Bush Pod (10,5 m²) met buitendouche, en de Baby Pod met alles voor je baby of peuter.
Een Pod is ook ideaal in combinatie met de Lodgetent. Bijvoorbeeld voor gezinnen met (ook) oudere kinderen, die meer ruimte of privacy willen door over meerdere accommodaties te beschikken.

Open de plattegrond van Buitenplaats Beekhuizen om de ligging van alle Pods te bekijken. De beschikbaarheid check je direct in de online boekingsmodule.

Bekijk ook een van onze andere accommodaties

Pods
De luxe van een hotelkamer midden in de natuur? De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen ee...
Bekijk de Pods
Lodgetenten
Net een stoer vakantiehuis, maar dan van stof! Alle tenten hebben een zeer ruime veranda met voldoende buitenmeubilair. Binnen is er een petroleum of pelletkachel d...
Bekijk de Lodgetenten