Faciliteiten bij onze Forest Cabins

Tijdens je verblijf in een Forest Cabin kun je gebruik maken van allerlei faciliteiten op ons park. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in onze design Hot Tub die je een hele dag voor jezelf kan reserveren. Hierbij ga je zelf aan de slag om het voorverwarmde water warm te stoken met houtblokken. Een leuke, belonende activiteit en helemaal niet moeilijk! Wie zin heeft, kan ook zelf een maaltijd bereiden in onze volledig ingerichte Kook Pod. Deze keuken kun je eenvoudig huren om een leuk avondje te kokerellen bij je verblijf in een van onze cabins.

Bekijk alle faciliteiten
 
De omgeving rondom onze camping met cabins
Bij Buitenplaats Beekhuizen kun je even helemaal tot rust komen, maar er is ook meer dan genoeg om te ondernemen! Maak gebruik van onze gemakkelijke fietsverhuurservice en ga lekker de natuur in, of breng een bezoek aan de echte bezienswaardigheden in de buurt zoals het bekende kasteel Rosendael. Wie toch even de stad in wil, vindt in Arnhem een geweldig aanbod aan interessante winkels en gezellige horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld ook aan de leukste uitstapjes naar Burger’s Zoo of het Openluchtmuseum. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te genieten van een verblijf in de Veluwe!
 
Boek een Forest Cabin in de Veluwe
Wil je verblijven op een heerlijke camping met cabins in de buurt van Nationaal Park Veluwezoom? Boek dan jouw Forest Cabin bij Buitenplaats Beekhuizen en beslis zelf hoe je wellness, luxe en natuur bij ons wil combineren. Buitenplaats Beekhuizen heet je van harte welkom! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via e-mail (info@buitenplaatsbeekhuizen.nl) of telefoon (+31 (0)26 20 20 365).
 
Boek een Forest Cabin

Forest Cabin
Living met rondom uniek uitzicht op het bosComplete woonkeuken mét vaatwasserTerras met duoschommelstoel en loungestoelen2 aparte slaapkamers met luxe boxspringsBadkamer met...
Bekijk de Forest Cabin

Forest Cabin

  • Living met rondom uniek uitzicht op het bos
  • Complete woonkeuken mét vaatwasser
  • Terras met duoschommelstoel en loungestoelen
  • 2 aparte slaapkamers met luxe boxsprings
  • Badkamer met regendouche, toilet en wastafel
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Verblijven in een Forest Cabin en waan je volledig één met de natuur door het unieke uitzicht. Voor 4 personen, met sanitair, keuken én vlonderterras! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram