Samen ontspannen in de Hot Tub

Geniet van onze design Hot Tub van Weltevree en reserveer deze tegen betaling via 'Mijn omgeving', de toegang hiervoor krijg je automatisch na het maken van een reservering.

Tegen de achtergrond van de heuvels van het Nationaal Park lekker genieten met fraai uitzicht over het terrein.
Wij zorgen voor een schone, met koud water gevulde, Hot Tub met voldoende hout. Ook steken we hem voor je aan, de Tub wordt uiterlijk om 16.30 uur aan je overgedragen. Hierna mag je zelf aan de slag om het water op te warmen. Het opstoken van de Hot Tub is leuk en helemaal niet moeilijk, gooi regelmatig een blok hout erop en na zo’n 2,5 uur kan het genieten beginnen! 

Wij bieden de Hot tub de hele dag aan voor onze gasten. 
Vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur is deze Tub gereserveerd voor jou. Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Geniet de hele dag!  Kun je niet wachten? Reserveer de Hot Tub via 'Mijn omgeving'. De Hot Tub kost € 49.50. 
Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Geniet van onze design hot tub van Weltevree en reserveer deze van tevoren via 'Mijn omgeving'. Tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park lekker genieten met fraai uitzicht over het terrein. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram