Design Hot Tub
 

Geniet van onze design hot tub van Weltevree (tegen betaling en alleen voor parkgasten) en reserveer deze van tevoren bij onze receptie! Tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park lekker genieten met fraai uitzicht over het terrein.

Wij zorgen voor een schone, met koud water gevulde hot tub met voldoende hout. Ook steken we hem voor je aan. Hierna mag je zelf aan de slag. Het opstoken van de hot tub is leuk en helemaal niet moeilijk, gooi regelmatig een blok hout erop en na zo’n 2,5 uur kan het genieten beginnen!

Er zijn per dag 2 shifts. Van 11.00 tot 16.00 uur (inclusief opstooktijd) of van 17.00 tot 22.00 uur (inclusief opstooktijd). Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub dan snel via info@buitenplaatsbeekhuizen.nl of bij de receptie. De hot tub kost € 29,50.

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) hot tub helaas niet beschikbaar.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Geniet van onze design hot tub van Weltevree en reserveer deze van tevoren bij onze receptie. Tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park lekker genieten met fraai uitzicht over het terrein. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram