Samen ontspannen in de Hot Tub

Geniet van onze design Hot Tub van Weltevree en reserveer deze tegen betaling via 'Mijn omgeving'. Leun zalig achterover in de Tub, tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park met een prachtig uitzicht over het terrein.

Wij zorgen voor een schone, met (lauw) water gevulde, Hot Tub met voldoende hout. Ook zorgen we ervoor dat het vuurtje brand als jij de overdracht krijgt. De Tub wordt uiterlijk om 16.30 uur aan je overgedragen. Hierna mag je zelf aan de slag om het water verder op te warmen. Het opstoken van de Hot Tub is leuk en helemaal niet moeilijk. Let op dat je regelmatig er een blok hout op gooit, dit is je eigen verantwoordelijkheid, het vuur mag niet uitgaan. Na ongeveer een uurtje het vuurtje te stoken, kan het genieten beginnen! 

De Hot Tub is de gehele dag alleen voor jou geboekt! Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Vanaf 13.30 uur tot 22.00 uur is de Tub gereserveerd voor jou. Wil je de overdracht zo snel mogelijk om er de hele tijd gebruik van te maken, geef dit minstens een dag van tevoren aan bij de Receptie!
 
Kun je niet wachten? Reserveer de Hot Tub via 'Mijn omgeving'. Reserveer de Hot Tub via "Mijn Omgeving" voor € 55,-. Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Geniet van onze design hot tub van Weltevree en reserveer deze van tevoren via 'Mijn omgeving'. Tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park lekker genieten met fraai uitzicht over het terrein. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram