Veel gestelde vragen

We hebben een aangepaste incheck procedure op ons park.
Voor je komst ontvang je van ons een mail van ons waarin onze procedure wordt uitgelegd. We verzoeken je deze mail goed te lezen en de regels die hierin worden aangegeven op te volgen.

Hiermee dragen we zorg voor onszelf en elkaar op Buitenplaats Beekhuizen.

We zien uit naar je komst!
Ons restaurant WOODZ is in het weekend van Hemelvaart en Pinksteren geopend voor het afhalen van diner.

Je ontvangt van ons een mail met een link waar je de bestelling kunt plaatsen. Je geeft hierbij de dag en tijd aan dat je wilt bestellen, welke gerechten je wil en welke drankjes je erbij wilt. Zij zorgen dat het voor je klaarstaat! Je kunt je bestelling afhalen bij het restaurant op je aangegeven tijd.

Zij zien je bestelling graag tegemoet!
Vanaf 1 april 2020 is Buitenplaats Beekhuizen gesloten. Deze maatregel geldt tot en met 19 mei 2020.

Dit betekent, wanneer je een verblijf hebt geboekt of wilt boeken, dit verblijf na de heropening van ons park kan plaatsvinden.

Door nu met zijn allen even pas op de plaats te maken, kunnen we je hopelijk snel weer in de komende maanden een prachtig verblijf bij ons op Buitenplaats Beekhuizen bieden, midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom.
 
Annulering is niet mogelijk.
 
We zullen voor je kijken of er een andere datum is waarop je wel graag wilt komen (aankomst binnen een jaar na de afzegging) We doen dit in overleg en kijken naar beschikbaarheid.

Voor het maken van deze omboeking worden er enkel € 25,- wijzigingskosten in rekening gebracht.(afhankelijk van een duurdere prijsperiode kan het zijn dat het huurbedrag iets hoger is) .
 
Ondanks de gevolgen voor ons allemaal met betrekking tot het Coronavirus gaan we ons ervoor inzetten om je/jullie verblijf tot een heerlijke tijd te maken.
 
Jullie hebben gekozen voor een speciale plek die gelegen is midden in de natuur, Nationaal park Veluwezoom.
We kijken uit naar jullie komst en mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.
 
Bijna het hele jaar door kan je elke dag bij ons aankomen. Echter hebben wij hierop enkele uitzonderingen. 
Er is géén aankomst mogelijk op de volgende dagen;
1e Paasdag (12 april), Hemelvaart (21 mei), 1e Pinksterdag (31 mei), 1e Kerstdag (25 december), Oudjaarsdag (31 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). 
In de zomervakantie is aankomst mogelijk op maandag en vrijdag. 
De Hot Tub werkt als volgt; 
Wij zorgen voor een schone, met koud water gevulde Hot Tub met voldoende hout. Ook steken we hem voor je aan, de Tub wordt uiterlijk om 16.30 uur aan je overgedragen. Hierna mag je zelf aan de slag om het water lekker warm te maken. Het opstoken van de Hot Tub is leuk en helemaal niet moeilijk, gooi regelmatig een blok hout erop en na zo’n 2,5 uur kan het genieten beginnen! 

Wij bieden de Hot Tub de hele dag aan voor onze gasten. 
Vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur is deze Tub gereserveerd voor jou. Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Geniet de hele dag! Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub via 'Mijn omgeving'. De Hot Tub kost € 49.50. 

Aangezien de Hot Tub een populaire voorziening is raden wij aan deze zo snel mogelijk te reserveren. Om de beschikbaarheid te zien kan je op deze link klikken. 

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
Restaurant Woodz heeft een heerlijk menu en is een knus restaurant. Omdat er binnen een beperkt aantal zitplaatsen zijn is het altijd raadzaam om van tevoren te reserveren. Meer informatie over reserveren en het restaurant vind je hier
 
Bij alle Pods en Lodgetenten staat een vuurschaal. Deze kan bijna altijd gebruikt worden. 
De enige uitzondering hierop is als de overheid 'fase 2' aangeeft. Dit betekent dat de natuur te droog is en er geen open vuur mag zijn. Indien 'fase 2' van toepassing is, dan zie je dat staan bij Actuele Informatie, via deze link
Over het algemeen kan er gereserveerd worden voor 1 nacht of meer. Echter hebben wij ook periodes dat er een minimum aantal nachten van toepassing is. 
Tijdens weekenden waar een feestdag in zit geldt een minimum van 3 nachten, zowel voor de Pods als voor de Lodgetenten.
In de zomervakantie kan er een weekend, een midweek of week (of weken) geboekt worden. 
In de meivakantie (25 april - 5 mei) geldt een minimum van 2 nachten voor een Pod en 3 nachten voor een Lodgetent.
In de herfstvakantie (9 - 24 oktober) geldt een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods als voor de Lodgetenten. 
In de kerstvakantie (18 december - 2 januari) geldt een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods als voor de Lodgetenten. 
Klik hier voor informatie over onze ontbijt mogelijkheden. 
Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod of 1 grote hond per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). 
Geef dit bij de reservering aan of voeg het toe via Mijn Omgeving.
Klik hier voor meer informatie over vakantie met je hond.
Ja, bed- en badlinnen zijn automatisch inbegrepen. 
Jullie bedden zijn heerlijk opgemaakt bij aankomst en het setje handdoeken ligt klaar. 
Indien je na 17.00 uur aan zult komen, neem dan contact op met de receptie.
Er zijn twee mogelijkheden als je later aankomt. 
Indien ons restaurant Woodz geopend is dan kun je hier terecht voor de sleutel en informatie. 
Indien Woodz gesloten is dan mailen wij je toe hoe we jou voorzien van je sleutel en informatie.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Veel gestelde vragen over Buitenplaats Beekhuizen? Van aankomsttijd tot huisdiervrij of ontbijt, is dat mogelijk? Zijn onze bedden al opgemaakt? Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram