Werken bij Buitenplaats Beekhuizen

Op zoek naar vakantiewerk? 

Buitenplaats Beekhuizen zoekt enthousiastelingen voor een leuke bijbaan of vakantiewerk!
In 2021 bestond Buitenplaats Beekhuizen 5 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën voor aankomend seizoen. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods en Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.

Wij zoeken oproepkrachten voor de functies van:
Medewerker bediening; die zich net als onze gasten thuis voelen in ons hippe en festival-vibe ingerichte restaurant.
Afwas- en keukenmedewerker; die gaan voor een spetterend en blinkend resultaat
Medewerker schoonmaak; die zorgen dat onze accommodaties en hotelkamers blinken

Jij krijgt:
· Een goed en op tijd betaald salaris! Afhankelijk van je leeftijd betalen we een bedrag boven de recreatie CAO
· Een gezellig en leuk team met veel kennis en ervaring.
· Een fijn inwerkprogramma zodat jij je snel thuis voelt bij ons.
· Een werkplek midden in de natuur en altijd een vakantiegevoel.

Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. In het hoogseizoen zal je vanzelfsprekend meer uren kunnen draaien dan in het laagseizoen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan snel je sollicitatie of gegevens naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl en geef aan welke afdeling jouw voorkeur heeft. Wij spreken je graag!
 

Actuele jobs

Er even tussenuit...Weg van verwachtingen, verplichtingen en terug naar dat wat écht belangrijk is in het leven. Frisse lucht, fijn samenzijn en nieuwe ervaringen opdoen. Even op adem komen en genieten van een nieuw avontuur. 
 
Bij Buitenplaats Beekhuizen vinden wij het belangrijk dat onze gasten uitgebreid de tijd kunnen nemen voor zichzelf en de mensen die zij liefhebben. Werken bij Buitenplaats Beekhuizen betekent werken in een unieke omgeving, midden in Nationaal Park Veluwezoom. Een dynamische omgeving met verrassende ontmoetingen met gasten, maar ook met wildlife en de omliggende natuur. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens je werkuren een familie wilde zwijnen spot of een hert voorbij ziet springen. 
 
Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en kun jij je vinden in onze filosofie? Bekijk dan snel onze actuele vacatures.

We hebben de volgende vacatures en zijn op zoek naar jou!

Stage

Wil jij jouw stageperiode uitvoeren op één van onze afwisselende afdelingen? Stuur snel jouw mail met informatie over jouw stage en waarom je dit bij ons zou willen uitvoeren!

Heb je belangstelling voor een gecombineerde of andere functie? Of zoek je een leuke stageplek? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl ter attentie van personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Zoek je een bijbaan in het weekend of vakanties, of een flexibele job voor langere tijd, kijk dan snel en reageer! | Buitenplaats Beekhuizen Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram