Werken bij Buitenplaats Beekhuizen

Actuele jobs

Er even tussenuit...Weg van verwachtingen, verplichtingen en terug naar dat wat écht belangrijk is in het leven. Frisse lucht, fijn samenzijn en nieuwe ervaringen opdoen. Even op adem komen en genieten van een nieuw avontuur. Bij Buitenplaats Beekhuizen vinden wij het belangrijk dat onze gasten uitgebreid de tijd kunnen nemen voor zichzelf en de mensen die zij liefhebben. Werken bij Buitenplaats Beekhuizen betekent werken in een unieke omgeving, altijd een vakantiegevoel en middenin de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Een dynamische omgeving met verrassende ontmoetingen met gasten, maar ook met wildlife en de omliggende natuur. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens je werkuren een familie wilde zwijnen spot of een hert voorbij ziet springen. 
 
Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en kun jij je vinden in onze filosofie? Bekijk dan snel onze actuele vacatures. Leuk als bijbaan, tijdens de vakantieperiodes, maar ook voor vastigheid denken wij met je mee! 

We hebben de volgende vacatures en zijn op zoek naar jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Zoek jij een bijzondere stageplek? Bekijk hier onze stagemogelijkheden.
Stage
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Zoek je een bijbaan in het weekend of vakanties, of een flexibele job voor langere tijd, kijk dan snel en reageer! | Buitenplaats Beekhuizen Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram