Ontdek de natuur, direct toegankelijk vanaf het park.

In 2023 bieden we in samenwerking met Natuurmonumenten weer diverse excursies aan met vertrek vanuit Buitenplaats Beekhuizen, zoals wildspotten en seizoenswandelingen. Deze excursies staan vermeld in onze activiteitenkalender en zijn exclusief bij ons te boeken.

Heeft u al een reservering bij ons gemaakt of verblijft u niet op Buitenplaats Beekhuizen? Neem contact met ons op als het voor u nog mogelijk is om deel te nemen. Bij voldoende aanmeldingen gaan de excursies door, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Bij annulering van de activiteit zullen wij proberen u zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

 
Natuur safari Deelerwoud 
Ga mee met een boswachter op natuursafari door het Deelerwoud. Grote kans dat je herten en ander wild tegenkomt! Je komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen. Onderweg maak je kennis met het natuurgebied en de dieren die er leven.
  • Exclusieve excursie met een comfortabele passagiersbus
  • Kleine groep (7 natuurliefhebbers kunnen op safari)
  • Duur: ongeveer 2 uur
  • Een gids die je vertelt over de omgeving en de dieren.
  • Inclusief een drankje in de werkschuur van de boswachters


Meer informatie: www.nm.nl/natuursafari, bel 026 495 90 90 of mail: infoveluwezoom@natuurmonumenten.nl. Tot maart 2023 kunnen deze excursies niet geboekt worden (i.v.m. de dieren en hun rust).

Verblijft u bij ons in een periode dat er geen excursie op ons parkterrein start? Bekijk ook het andere excursieaanbod dat start bij het bezoekerscentrum in Rheden (let op: u kunt deze excursies rechtstreeks bij Natuurmonumenten boeken).
 
Buitenplaats Beekhuizen is zakelijk donateur van Natuurmonumenten. Word lid van Natuurmonumenten en steun de natuur!
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Excursies vanaf Buitenplaats Beekhuizen. Wild spotten en seizoenswandelingen. Unieke, prachtige locatie. Neem contact op met de receptie voor meer informatie. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram