De natuur in, direct vanaf het park

In 2022 bieden wij in samenwerking met Natuurmonumenten weer verschillende excursies aan met vertrek bij Buitenplaats Beekhuizen. Denk aan wild spotten of seizoenswandelingen. Deze excursies staan vermeld in onze activiteitenkalender en zijn exclusief bij ons te boeken. Heb je al bij ons gereserveerd of overnacht je niet op Buitenplaats Beekhuizen? Neem dan even contact met ons op of je toch kunt deelnemen. Bij voldoende aanmeldingen gaan de excursies door, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Bij eventuele annulering zullen wij je zo tijdig mogelijk proberen te informeren.

herten veluwezoom
Natuursafari Deelerwoud

Ga met de boswachter mee op natuursafari door het Deelerwoud. De kans is groot dat je herten en ander wild tegenkomt! Je komt op plekken waar je anders niet komt. Onderweg leer je het natuurgebied en de dieren die er leven, goed kennen. 
  • Exclusieve excursie per comfortabele personenbus
  • Kleine groep (7 natuurliefhebbers kunnen mee)
  • Duur: ca 2 uur
  • De gids vertelt over het gebied en de dieren
  • Inclusief consumptie in een werkschuur van de boswachters
Veluwse heide bij Buitenplaats BeekhuizenMeer info via: www.nm.nl/natuursafari of bel (026) 495 90 90. E-mail: infoveluwezoom@natuurmonumenten.nl  Tot maart 2022 zijn deze excursies niet te boeken (i.v.m. rust aan de dieren te bieden)

Overnacht je bij ons in een periode dat er geen excursie bij ons op het terrein start? Kijk dan naar het overige aanbod van excursies dat start bij het bezoekerscentrum in Rheden (let op: déze excursies boek je rechtstreeks bij Natuurmonumenten).

Buitenplaats Beekhuizen is bedrijfsdonateur van Natuurmonumenten. Word ook lid van Natuurmonumenten en steun de natuur!
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
De natuur in vanuit Buitenplaats Beekhuizen. Veel wilde dieren te spotten. Plan jouw bezoek en ga op excursie! Uniek park op de Veluwe. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram