Eten & drinken bij Buitenplaats Beekhuizen

Restaurant WOODZ biedt koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in het speciaal voor ons ontworpen 'drop box' restaurant. Geïnspireerd door de sfeer van food festivals is een permanent restaurant ontstaan met een pop-up sfeer (design: Food Truck Company). Stoer metaal van gebruikte zeecontainers zorgen samen met chipwood voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.

Omdat we binnen een beperkt aantal zitplaatsen hebben, hebben we de avond opgedeeld in 2 shifts. In de eerste shift heb je tot 19.30 uur de tijd, daarna begint de tweede shift en deze duurt totdat we sluiten.

Restaurants in de omgeving

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? We kunnen meerdere fijne restaurants in de buurt aanbevelen! Ook zijn er een aantal goede bezorgdiensten en een verrassend goede afhaal-Thai. Zijn jullie met een groep, dan kan WOODZ in overleg exclusief voor jullie open gaan. Mail voor groepsaanvragen naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Actuele openingstijden

Vrijdag 28 juni a.s. zijn wij gesloten i.v.m. een bruiloft.
 
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag10:00 - 21:30
Donderdag10:00 - 21:30
Vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 21:30
Zondag10:00 - 21:30

Onze openingstijden variëren met de seizoenen. Van 1 april tot 1 juli zijn we als hierboven geopend. In die periode zijn we in (een deel van) de vakanties wel extra open. In juli en augustus zijn we 7 dagen per week geopend. Bekijk hier alle openingstijden.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier het menu en de drankenkaart voor deze lente en kom gauw een keer bij ons eten! Bekijk ook onze aparte wijnkaart.

Reserveren

Voor reserveringen binnen 48 uur van tevoren bel je met 026-2020365. Reserveer je eerder dan kun je ons ook mailen op woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.


Bekijk plattegrond Direct boeken