Ontdek restaurant WOODZ

Welkom bij restaurant WOODZ. Een knus en hip restaurant op Buitenplaats Beekhuizen te midden van Nationaal Park Veluwezoom. Kom op adem en geniet van de prachtige natuur. Onze jongste gasten kunnen hun hart ophalen op de kabelbaan of glijbaan, terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Alle gerechten en dranken zijn eerlijk, puur en vers en onze koks werken zoveel mogelijk met streekproducten. 
 
WOODZ is geïnspireerd door de sfeer van food festivals: er is een permanent restaurant  gemaakt met behoud van de gezellige pop-up sfeer. Stoer metaal van gebruikte zeecontainers in combinatie met hout en andere natuurlijke materialen zorgen voor een fris en knus geheel. Zoek binnen een gezellig plekje, neem plaats op het overdekte en verwarmde terras of zit met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.
 
LUNCH, BORREL & DINER 
Restaurant WOODZ is van woensdag tot zondag vanaf 10.00 uur geopend voor koffie, drankjes, lunch, borrel en diner!  In de schoolvakanties en vanaf 1 juni tot en met 30 september zijn wij 7 dagen per week geopend.

Kom jij ook gezellig langs? Een plek reserveren kan via onderstaande button, maar je kan natuurlijk ook ter plekke vragen of er een tafel vrij is. Je neemt dan heerlijk plaats op ons verwarmde terras of in het hippe restaurant.

                                                                                                                                                                                                             
PICKNICKTAS VOOR DE WANDELING OF FIETSTOCHT
Liever tijdens een prachtige wandeling of fietstocht genieten van wat lekkers? Restaurant WOODZ biedt een goed gevulde picknicktas voor volwassenen (€ 15) en kinderen (€ 10). Je krijgt dit alles mee in een mooie rugzak van de Buitenplaats met wandel- en fietskaart van de omgeving. Geniet onderweg van je verse luxe belegde sandwich, gezond stuk fruit, koud drankje en candy bar. Een fiets kan je huren bij onze receptie.


 

Actuele openingstijden

WOODZ Restaurant
Vandaag 10:00 - 21:30
29-jan. 10:00 - 20:00
30-jan. Gesloten
31-jan. Gesloten
01-feb. 10:00 - 21:30
02-feb. 10:00 - 21:30
03-feb. 10:00 - 21:30
Liever je diner meenemen naar de accommodatie als Take Away? Overleg dan tijdig bij één van onze medewerkers over de eventuele mogelijkheden!

Openingstijden 2022

In de maanden juni, juli, augustus, september en alle schoolvakanties zijn wij 7 dagen per week geopend. 
Bekijk de openingstijden voor geheel  2023 hier.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk onze Menukaart (incl. drankenkaart en wijnkaart).

Reserveren kan gewoon via de link hieronder tot 6 pers.
Voor grotere groepen is het handig om even te mailen naar woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Reserveren 

Reserveren is uitsluitend mogelijk voor het diner. U kunt hier direct uw tafel reserveren voor het diner om teleurstelling te voorkomen. Let op: voor het diner werken wij in verschillende shifts vanaf 17.00 uur en is het niet meer mogelijk om van de borrelkaart te bestellen. Voor die tijd bent u welkom voor lunch of om te borrelen. Zeker zijn van een plekje? Bel dan van te voren om te informeren hoe druk het is. Wij reserveren geen plekken voor lunch/borrel. 

Groepen

Wilt u reserveren voor een groep? Stuur dan een e-mail naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lekker eten & drinken tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen of Boutique Hotel Beekhuizen? Kom naar restaurant WOODZ! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram