Ontdek restaurant WOODZ

Welkom bij restaurant WOODZ. Een knus restaurant op Buitenplaats Beekhuizen te midden van Nationaal Park Veluwezoom. Kom op adem en geniet van de prachtige natuur. Onze jongste gasten kunnen hun hart ophalen op de kabelbaan of glijbaan, terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Alle gerechten en dranken zijn eerlijk, puur en vers en onze koks werken zoveel mogelijk met streekproducten. 
 
WOODZ is een casual restaurant  met een gezellige sfeer en verrassend goed kaart. Stoer metaal van gebruikte zeecontainers in combinatie met hout en andere natuurlijke materialen zorgen voor een fris en knus geheel. Zoek binnen een gezellig plekje, neem plaats op het overdekte en verwarmde terras of zit met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.
 
LUNCH, BORREL & DINER 
Restaurant WOODZ is van woensdag tot zondag vanaf 10.00 uur geopend voor koffie, drankjes, lunch, borrel en diner. In de schoolvakanties en van 1 juni tot en met 30 september zijn wij 7 dagen per week geopend. Let op: op de maandagen en dinsdagen in september zijn wij vanaf 12.00 uur geopend!

Een plek reserveren kan via onderstaande button, maar je kunt natuurlijk ook ter plekke vragen of er een tafel vrij is. Je neemt dan heerlijk plaats op ons verwarmde terras of knus binnen.

Reserveer je plek                Bekijk de menukaart
                                                                                                                                                                           
PICKNICKTAS VOOR TIJDENS JOUW WANDELING OF FIETSTOCHT
Maak je een prachtige wandeling of fietstocht door het Nationaal Park en kom je ons onderweg tegen? We hebben ook een goed gevulde picknicktas voor volwassenen (€ 15) en kinderen (€ 10). Je krijgt dit alles mee in een mooie rugzak van de Buitenplaats met wandel- en fietskaart van de omgeving. Geniet onderweg van je verse luxe belegde sandwich, gezond stuk fruit, koud drankje en candy bar.

Actuele openingstijden

WOODZ Restaurant
Vandaag 10:00 - 22:00
01-okt. 10:00 - 17:00
02-okt. Gesloten
03-okt. Gesloten
04-okt. 12:00 - 20:00
05-okt. 10:00 - 22:00
06-okt. 10:00 - 22:00
Liever je diner meenemen naar de accommodatie als Take Away? Overleg dan tijdig met één van onze medewerkers of dit mogelijk is.

Openingstijden 2023

In de maanden juni, juli, augustus, september en alle schoolvakanties zijn wij 7 dagen per week geopend. Bekijk de openingstijden voor geheel 2023 hier.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier onze menukaart (incl. drankenkaart en wijnkaart). Reserveren kan via de link hieronder en uitsluitend tot maximaal 6 personen. Verblijft u met een groter gezelschap? Dan vragen we u een e-mail te sturen.

Reserveren 

Reserveren is uitsluitend mogelijk voor het diner. U kunt hier direct uw tafel reserveren. Voor het diner hanteren wij een aantal shifts vanaf 17.00 uur.
Vanaf 17.00 uur is het alleen in overleg mogelijk om nog van de borrelkaart te bestellen. Wij reserveren geen plekken voor lunch of borrel.

Meer dan 6 personen

Bent u met een gezelschap van meer dan 6 personen? Stuur dan een e-mail naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lekker eten & drinken tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen of Boutique Hotel Beekhuizen? Kom naar restaurant WOODZ! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram