RESTAURANT WOODZ
 

Wekom op de pagina van Restaurant WOODZ! 
Vanaf September t/m eind Oktober zijn wij op maandag en dinsdag gesloten.


In verband met de regelgeving rondom het Corona- virus volgt hieronder de actuele informatie.
 
ALGEMENE REGELS
Bij aankomst wordt je ontvangen door een van onze collega’s. Dit geldt ook voor de parkgasten van Buitenplaats Beekhuizen.
We hanteren de regel van maximaal 4 personen voor één tafel (uitzondering als het één huishouden betreft). Mocht je met meerdere personen komen, kijken we of het weer en de ruimte het toelaat om 2 (of meer) tafels te reserveren, met daartussen 1,5 meter. Hierbij dien je ook onderling 1,5 meter afstand te bewaren.
 
LUNCH
We nemen geen reserveringen aan voor de lunch. We hebben een groot terras, dus je bent van harte welkom. We kijken bij aankomst of er een plek voor je beschikbaar is. Bij slecht weer graag even een telefoontje in verband met minimale beschikbaarheid overdekt en binnen.  Mocht je een bijzondere gelegenheid hebben, neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
DINER
Reservering is erg gewenst. We werken met twee shifts, om 17.00 en 19.00 uur. Graag per mail reserveren (woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl). In je mail graag datum, shift, aantal personen, aantal huishoudens en je telefoonnummer doorgeven.
  
We zijn heel blij met alle aanvragen en reserveringen en vragen om begrip als we hier gezien de bijzondere omstandigheden waar we nu in verkeren niet tegemoet kunnen komen.
 
We zien er naar uit jullie bij WOODZ te ontvangen!

AHFAAL
Voor onze parkgasten zijn we bezig met een bestelapp om afhalen mogelijk te maken bij slecht weer. Om het afhalen nu al mogelijk te kunnen maken, hebben we een bestelformulier gemaakt. Deze kun je hier vinden.
Ingevulde formulieren ontvangen we graag bij WOODZ, uiterlijk om 16:30 uur op de dag dat je komt afhalen.Op aankomstdagen kun je telefonisch je bestelling doorgeven
Het bestelformulier kun je zelf uitprinten, invullen en inleveren, maar deze ontvang je tevens bij het inchecken op ons park en is altijd verkrijgbaar bij de receptie en bij WOODZ. We zien jullie bestelling graag tegemoet. Bij mooi weer ontvangen we jullie graag op ons terras!
 

Eten & drinken bij Buitenplaats Beekhuizen

Restaurant WOODZ biedt koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in het speciaal voor ons ontworpen 'drop box' restaurant. Geïnspireerd door de sfeer van food festivals is een permanent restaurant ontstaan met een pop-up sfeer (design: Food Truck Company). Stoer metaal van gebruikte zeecontainers zorgen samen met chipwood voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.

Omdat we binnen een beperkt aantal zitplaatsen hebben, hebben we de avond opgedeeld in 2 shifts. In de eerste shift heb je tot 19.00 uur de tijd, daarna begint de tweede shift en deze duurt totdat we sluiten.


Restaurants in de omgeving

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? We kunnen meerdere fijne restaurants in de buurt aanbevelen! Ook zijn er een aantal goede bezorgdiensten en een verrassend goede afhaal-Thai. Zijn jullie met een groep, dan kan WOODZ in overleg exclusief voor jullie open gaan. Mail voor groepsaanvragen naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Actuele openingstijden

Restaurant Woodz
Vandaag 11:00 - 21:30
20-sep. 11:00 - 20:00
21-sep. Gesloten
22-sep. Gesloten
23-sep. 11:00 - 21:30
24-sep. 11:00 - 21:30
25-sep. 11:00 - 21:30

Onze openingstijden variëren met de seizoenen.
Bekijk hier alle openingstijden van het hele jaar.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier het menu en de drankenkaart en kom gauw een keer bij ons eten! Bekijk ook onze aparte wijnkaart.

Reserveren

Voor reserveringen binnen 48 uur van te voren bel je met 026-2020365 (optie 1).
Reserveer je eerder dan kun je ons ook mailen op woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl (vermeld bij je reservering de datum, tijd en je mobiele nummer).
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lekker eten & drinken tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen óf wanneer je een mooie wandeling over de Posbank maakt? Kom naar restaurant Woodz! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram