Eropuit met de kinderen

Kamperen met de kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Behalve dat ze de hele dag buiten kunnen spelen en de natuur ontdekken, bieden wij op het park ook diverse activiteiten aan.

Ook heeft de omgeving nog eens ontzettend veel te bieden:

Bezoek bijvoorbeeld één van onze nabijgelegen favorieten: Burgers’ Zoohet Nederlands Openluchtmuseum of Kasteel Rosendael. Ga een dagje naar het Watermuseum of naar het unieke speel- doe- en ontdekpark De Spelerij. Maar ook het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten mag niet ontbreken tijdens een dagje uit!

In het zomerseizoen is het bij Openluchtzwembad Klarenbeek of recreatiegebied Rhederlaag heerlijk zwemmen en zonnen. Voor een overdekt zwembad vlakbij ga je naar De Grote Koppel in Arnhem en bij de receptie hebben we nog meer tips!

Binnen een half uurtje rijden ben je bij Ouwehands Dierenpark waar de panda’s te bekijken zijn. En het pretpark MoviePark is vanwege onze gunstige ligging ten opzichte van de Duitse grens maar een uurtje rijden.

Ervaar dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is in het Airborne Museum en ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is zeker de moeite waard.

We geven je vooraf of tijdens je verblijf graag onze persoonlijke tips en adviezen voor restaurants, uitjes met kinderen, bijzondere plekjes en nog veel meer.

Velp/Rheden

BUGGYRoute van OERRR Veluwezoom - 3,5 kilometer - Bezoekerscentrum Veluwezoom Rheden
Een route naar het uitzichtpunt Herikhuizerveld, met onderweg leuke OERRR-opdrachten voor de kinderen. Omdat de route het rolstoelpad volgt, kunnen jongere broertjes en zusjes gerust mee in hun buggy!
Je loopt heen en terug dezelfde route.
TIP -> De verschillende opdrachten kun je verspreiden over de heen- en terugweg. Doe ze bijvoorbeeld om en om op de heenweg en de overgebleven opdrachten op de terugweg. Veel plezier!

OERRR - Natuur fotograferen met smartphone of tablet - Bezoekerscentrum Veluwezoom Rheden
Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. Altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan naar bezoekerscentrum Veluwezoom.
Lees meer

Arnhem

Bronbeek Festival - 14 april - van 10:00 tot 17:00 uur
T
ijdens het BronbeekFestival worden vooral kinderen uitgedaagd deel te nemen aan stoere, speelse en creatieve activiteiten in de open lucht en in tenten op landgoed Bronbeek. Je kan muziek maken met Indonesische ankloengs, tropische geuren ontdekken, een Balinees masker maken of met Bronbeekbewoners een houten bootje maken en uitproberen in de vijver. Er zijn oud-Indische spelletjes of je kunt geschminkt en verkleed in sarong of uniform op de foto.
Er zijn ook stoere activiteiten, zoals een klimtoren beklimmen, schieten op doelwitten, je handigheid testen op een hindernisbaan, je zenuwen op de proef stellen met een spiraal of spijkerbroekhangen. Even uitrusten doe je rijdend op een pony of op een militair voertuig.
Lees meer


Loenen

Lammetjesdag Loenermark - Zondag 24 maart - 10:30 tot 16:00 uur
Op zondag 24 maart 2019 zijn zo’n 180 lammetjes te bewonderen. Dan is de jaarlijkse Lammetjesdag op de Loenermark in Loenen (Gelderland) van Geldersch Landschap & Kasteelen.
Hopelijk laat de lentezon zich zien en kunnen bezoekers op de grote weide genieten van het prille voorjaar en het mooie natuurgebied de Loenermark. Behalve lammetjes kijken, kunnen kinderen en hun (groot)ouders demonstraties schapen drijven bijwonen, hutten bouwen, een ponyritje maken en mee op excursie met de boswachter. Standhouders verkopen schaap- en streekproducten en verschillende lekkernijen. De schapen en lammeren zullen vanaf de voergang in de schaapskooi te bewonderen zijn en vanaf het raster tussen de oude en nieuwe schaapskooi. 
Lees meer


 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Kamperen met de kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Wij bieden op het park ook verschillende activiteiten aan. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram