Eropuit met de kinderen

Kamperen met de kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Behalve dat ze de hele dag buiten kunnen spelen en de natuur ontdekken, bieden wij op het park ook diverse activiteiten aan.

Ook heeft de omgeving nog eens ontzettend veel te bieden:

Bezoek bijvoorbeeld één van onze nabijgelegen favorieten: Burgers’ Zoohet Nederlands Openluchtmuseum of Kasteel Rosendael. Ga een dagje naar het Watermuseum of naar het unieke speel- doe- en ontdekpark De Spelerij. Maar ook het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten mag niet ontbreken tijdens een dagje uit!

In het zomerseizoen is het bij Openluchtzwembad Klarenbeek of recreatiegebied Rhederlaag heerlijk zwemmen en zonnen. Voor een overdekt zwembad vlakbij ga je naar De Grote Koppel in Arnhem en bij de receptie hebben we nog meer tips!

Binnen een half uurtje rijden ben je bij Ouwehands Dierenpark waar de panda’s te bekijken zijn. En het pretpark MoviePark is vanwege onze gunstige ligging ten opzichte van de Duitse grens maar een uurtje rijden.

Ervaar dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is in het Airborne Museum en ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is zeker de moeite waard.

We geven je vooraf of tijdens je verblijf graag onze persoonlijke tips en adviezen voor restaurants, uitjes met kinderen, bijzondere plekjes en nog veel meer.

Velp/Rheden

BUGGYRoute van OERRR Veluwezoom - 3,5 kilometer - Bezoekerscentrum Veluwezoom Rheden
Een route naar het uitzichtpunt Herikhuizerveld, met onderweg leuke OERRR-opdrachten voor de kinderen. Omdat de route het rolstoelpad volgt, kunnen jongere broertjes en zusjes gerust mee in hun buggy!
Je loopt heen en terug dezelfde route.
TIP -> De verschillende opdrachten kun je verspreiden over de heen- en terugweg. Doe ze bijvoorbeeld om en om op de heenweg en de overgebleven opdrachten op de terugweg. Veel plezier!

OERRR - Natuur fotograferen met smartphone of tablet - Bezoekerscentrum Veluwezoom Rheden
Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. Altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan naar bezoekerscentrum Veluwezoom.
Lees meer