Eropuit met de kinderen

Kamperen met de kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Behalve dat ze de hele dag buiten kunnen spelen en de natuur ontdekken, bieden wij op het park ook diverse activiteiten aan.

Ook heeft de omgeving nog eens ontzettend veel te bieden:

Bezoek bijvoorbeeld één van onze nabijgelegen favorieten: Burgers’ Zoohet Nederlands Openluchtmuseum of Kasteel Rosendael. Ga een dagje naar het Watermuseum of naar het unieke speel- doe- en ontdekpark De Spelerij en De Uitvinderij. Maar ook het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten mag niet ontbreken tijdens een dagje uit!

Een tip is de BUGGYRoute van OERRR Veluwezoom (3,5 kilometer) die start bij het Bezoekerscentrum. De route voert naar het uitzichtpunt Herikhuizerveld, met onderweg leuke OERRR-opdrachten voor de kinderen. Omdat de route het rolstoelpad volgt, kunnen jongere broertjes en zusjes gerust mee in hun buggy. Je loopt heen en terug dezelfde route dus kunt de opdrachten verspreiden over de heen- en terugweg.

In het zomerseizoen is het bij Openluchtzwembad Klarenbeek of recreatiegebied Rhederlaag heerlijk zwemmen en zonnen. Voor een overdekt zwembad vlakbij ga je naar De Grote Koppel in Arnhem en bij de receptie hebben we nog meer tips!

Binnen een half uurtje rijden ben je bij Ouwehands Dierenpark waar de panda’s te bekijken zijn. En het pretpark MoviePark is vanwege onze gunstige ligging ten opzichte van de Duitse grens maar een uurtje rijden.

Ervaar dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is in het Airborne Museum en ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is zeker de moeite waard.

We geven je vooraf of tijdens je verblijf graag onze persoonlijke tips en adviezen voor restaurants, uitjes met kinderen, bijzondere plekjes en nog veel meer.


 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Kamperen met de kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Wij bieden op het park ook verschillende activiteiten aan. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram