Vakantie met je hond op Buitenplaats Beekhuizen

Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod of 1 grote hond per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). Uiteraard mits je hond geen overlast veroorzaakt en altijd aangelijnd is. Uitlaten dient natuurlijk buiten ons terrein plaats te vinden. Het kan zijn dat we je bij je boeking een bepaalde accommodatie toewijzen én we rekenen een huisdiertoeslag. Heb je interesse? Vraag dan naar onze huisregels voor honden

De directe omgeving biedt diverse wandelroutes waar je heerlijk kunt wandelen. In het Nationaal Park zijn honden welkom mits aangelijnd. Het Rozendaalse Veld, vlakbij de Buitenplaats, is bij uitstek een fantastische plek voor honden. Zand, heuvels, heide, bos en ze mogen hier nog loslopen ook. De routebeschrijving bevindt zich bij aankomst in de informatiemap in je accommodatie. Ook op de landgoederen Beekhuizen, Heuven en Rhederoord vind je een hondenlosloopplaats.

In bepaalde seizoenen vragen we je aandacht voor de aanwezigheid van pasgeboren of jong wild. Dan wil je natuurlijk met de hond geen overlast veroorzaken.

Apeldoorn

Wenum-Wiesel (Apeldoorn) - 18 mei en 19 mei - TTouch met je hond, 2daagse workshop
Weet je nog helemaal niets van TTouch en ben je heel benieuwd wat het nu precies is en wat je ermee kunt? Of ben je al wel bekend met TTouch, maar wil je er nog meer van weten en onder begeleiding de diverse technieken oefenen en verfijnen? Meld je dan aan voor deze 2-daagse TTouch workshop!
De technieken van de Tellington TTouch® Methode worden ingezet om lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, blokkades op te heffen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen, pijn te verlichten en bij te dragen aan een groter zelfbewustzijn en een beter concentratie- en leervermogen van je hond. TTouch is een andere vorm van communicatie met je dier. 
Lees meer