Vakantie met je hond op Buitenplaats Beekhuizen

Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod , 2 kleine of middelgrote honden per Forest Cabin of 2 grote honden per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg) Uiteraard mits je hond geen overlast veroorzaakt en altijd aangelijnd is. Uitlaten dient natuurlijk buiten ons terrein plaats te vinden. Het kan zijn dat we je bij je boeking een bepaalde accommodatie toewijzen én we rekenen een huisdiertoeslag. Heb je interesse? Vraag dan naar onze huisregels voor honden.

Er wordt een toeslag per hond per nacht berekend bij je reservering. 

De directe omgeving biedt diverse wandelroutes waar je heerlijk kunt wandelen. In het Nationaal Park zijn honden welkom mits aangelijnd. Het Rozendaalse Veld, vlakbij de Buitenplaats, is bij uitstek een fantastische plek voor honden. Zand, heuvels, heide, bos en ze mogen hier heerlijk loslopen. De routebeschrijving bevindt zich bij aankomst in de informatiemap in je accommodatie. Ook op de landgoederen Beekhuizen, Heuven en Rhederoord vind je een hondenlosloopplaats.

In bepaalde seizoenen vragen we je om extra aandacht voor de aanwezigheid van pasgeboren of jong wild. Dan wil je natuurlijk met de hond geen overlast veroorzaken.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. De directe omgeving biedt diverse wandelroutes waar je heerlijk kunt wandelen samen met je hond. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram