De Kookpod

Wil je eens wat uitgebreider koken en is het geen barbecueweer of heb je zin in iets anders?
Als aanvulling op de magnetron en elektrische wok in je eigen Pod kun voor een uitgebreide maaltijd gebruik maken van onze Kookpod . 

Voorzieningen

De Kookpod is voorzien van gaskookplaat met een afzuigkap, magnetron en een oven. Er is voldoende werkruimte en een spoelbak met koud water.
In de Kookpod vind je ook een tafel en krukjes. Daarnaast heeft de Kook Pod ook WIFI, handig om dat ene recept nog eens op te zoeken! In de Kookpod zijn pannen en keukengerei aanwezig, zodat je aan de slag kunt. Overig bestek en servies is niet aanwezig in de Kookpod, maar kun je uit je eigen accommodatie gebruiken.

De Kookpod is de gehele dag te gebruiken in overleg met de receptie. In de minishop bij de receptie kun je onder andere terecht voor (glutenvrij) pasta, soep en saus. De Kookpod is enkel te gebruiken voor het kokkerellen. Zodat iedereen gebruik kan maken van de Kookpod, vragen wij jullie om de maaltijden te nuttigen bij jullie eigen accommodatie. Maak na gebruik direct de Kookpod schoon voor de volgende gasten!

 

 Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Kookpod op Buitenplaats Beekhuizen. In de KookPod welke je voor een uur kunt bijhuren vind je een complete keuken met gaskookplaat. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram