Vele sportieve mogelijkheden

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Naast Fietsen & Wandelen liggen vele mogelijkheden voor Sport & wellness binnen handbereik, vaak direct vanaf de Buitenplaats zelf. Zo biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vindt u een tennisscentrum en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.
 

Hardlopen en trailrunning

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor hardlopen. Lees hier meer over de routes en komende hardloopevenementen in de directe omgeving.
 

Sportevenementen

Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats. Lees hier meer over de aankomende sportevenementen, zoals de posbankloop.
 

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen bij één van de vele Wellnessmogelijkheden in de buurt en zelfs op locatie, in uw eigen accommodatie! Lees hier meer over mogelijkheden
 

Tennis

Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen. Lees hier meer over tennissen

Yoga

Zin om een keer mee te doen? Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om het als prettig te ervaren. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding kijk je op de website van Yogatuin Rheden.

Voor sommige activiteiten is het handig om een handdoek, matje en/of water mee te nemen en een aantal docenten werken met een maximaal aantal personen per les. Je neemt deze activiteit niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de docenten. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.

Hardlopen en trailrunning
Voor de hardloper onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken! De volgende hardloopevenementen vinden in de directe omgeving plaats: Daarna...
Bekijk de Hardlopen en trailrunning
sportevenementen
Sportevenementen in Beekhuizen Jaarlijks vinden er diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats, waaronder: De posbankloop De posbanktrail De posbank...
Bekijk de sportevenementen
Wellness
Wellness in de buurt of op locatie Breng een bezoek aan Thermen Bussloo of Sauna & Beauty Velp. Je kunt ook een massage in je eigen Lodgetent of Pod boeken bij ...
Bekijk de Wellness
Tennis
Tennis op loopafstand Op loopafstand van Buitenplaats Beekhuizen vindt u  Tenniscentrum Beekhuizen . Kijk voor reserveringen en openingstijden op de website.
Bekijk de Tennis