Vele sportieve mogelijkheden

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Naast fietsen en wandelen liggen vele mogelijkheden voor sport & wellness binnen handbereik, vaak direct vanaf de Buitenplaats zelf. Zo biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vindt u een tennisscentrum en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.
 

Hardlopen en trailrunning

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor hardlopen. Lees hier meer over de routes en komende hardloopevenementen in de directe omgeving.
 

Sportevenementen

Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats. Lees hier meer over de aankomende sportevenementen, zoals de posbankloop.
 

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen bij één van de vele wellnessmogelijkheden in de buurt en zelfs op locatie, in uw eigen accommodatie! Lees hier meer over mogelijkheden
 

Tennis

Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen. Lees hier meer over de mogelijkheid om te tennissen.

Yoga

Yogatuin Rheden verzorgt wekelijkse yogalessen waar je bij aan kunt sluiten. Hierbij gaat het om yoga, mindful yoga en mindful yoga wandelen. Verder zijn er regelmatig workshops zoals Yoga Nidra, ontspanningsdagen en een themales iedere eerste zaterdag van de maand. Bij mooi weer zijn de lessen in de aangrenzende tuin. Zin om een keer mee te doen? Je bent van harte welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om het als prettig te ervaren. Voor meer informatie en aanmelding kijk je op de website van Yogatuin Rheden. Voor sommige activiteiten is er een maximaal aantal personen per les en is het handig om een handdoek, matje en/of water mee te nemen.

Je neemt bovenstaande activiteiten niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de aanbieders. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.