Vele sportieve mogelijkheden

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Naast fietsen en wandelen liggen vele mogelijkheden voor sport & wellness binnen handbereik, vaak direct vanaf de Buitenplaats zelf. Zo biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vind je een tennisscentrum en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.


Hardlopen en trailrunning

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor hardlopen. De grote of bijzondere hardloopevenementen staan vermeld in onze activiteitenkalender. Lees hier meer over enkele komende sportevenementen, zoals de Posbankloop.

Wellness en yoga

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen bij één van de vele wellness- en yogamogelijkheden in de buurt, soms zelfs op locatie in uw eigen accommodatie. Lees hier meer over de mogelijkheden.


Tennis

Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen. Lees hier meer over de mogelijkheid om te tennissen.

Je neemt bovenstaande activiteiten niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de aanbieders. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor sportieve mensen, maar ook voor mensen die gewoon een dagje willen ontspannen. Kijk hier voor de mogelijkheden van sport en wellness op en in de buurt van Buitenplaats Beekhuizen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram