Vele sportieve mogelijkheden

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Naast fietsen en wandelen liggen vele mogelijkheden voor sport & wellness binnen handbereik, vaak direct vanaf de Buitenplaats zelf. Zo biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vind je een tennisscentrum en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.
 

Mountainbiken

Heb je zin in een actieve middag? Kies er dan voor om te mountainbiken over de Veluwe. Mountainbikes zijn te huur bij Veluwe Actief.nl  en zijn altijd inclusief vergunning en helm. Voor meer informatie bekijk de website van Veluwe Actief


Paardrijden

Een middagje ontspannen door de mooiste natuurgebieden van Nederland? Kies dan voor een buitenrit te paard, door de schitterende bossen van Warnsborn en Schaarsbergen. Lees hier meer over paardrijden in de buurt van Buitenplaats Beekhuizen. 

Tennis

Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen. 

Golf

Een sportief en gezellig dagje uit, de Rozendaalse Golfclub beschikt over 18 holes. Lees hier meer over de mogelijkheid om hier te golfen. 

Hardlopen en trailrunning

Hardlopen
Voor de hardlopers onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken! Er vinden voortdurend verschillende hardloopevenementen plaats in de directe omgeving plaats. Zo is er elk jaar een Posbankloop.

Trailrunning
TrailXperience Veluwezoom staat voor “off-road” hardlopen in balans met de omgeving en jezelf vanuit flexibiliteit, souplesse en ontspanning met een sterke loophouding, krachtige ademhaling en milde focus.
Voor meer informatie klik hier

Ieder jaar wordt hier ook de Posbank Trail georganiseerd. 
De Posbanktrail voert je over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld. Een 6 km 'Snuffeltrail' voor de beginnende hardloper die een Trail wil ervaren. De 13 km voor dát treedje hoger en de 23 km een absoluut sportieve uitdaging voor de ervaren trailrunner! Ook de kids kunnen meedoen. Zij kunnen deelnemen aan de Stoere Kids Trail. Bekijk hier de website voor meer informatie. 

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen. Boek bijvoorbeeld een heerlijk wellness arrangement bij je verblijf of geniet van één van de vele wellness mogelijkheden in de buurt, zoals Wellness resort de Veluwse Bron.

Yoga

Ieder jaar organiseert Buitenplaats Beekhuizen een aantal yoga retraits. Je overnacht op de Buitenplaats en kunt genieten van een mooi yoga programma verzorgd door Sabine Riswick van Room4 Yoga en Susanne ten Doesschate van NatureWize Yoga.

Yogatuin Rheden van Inge van Helvoort biedt ook diverse mogelijkheden.. Heb je zin om tijdens je verblijf te ontspannen, maar ook op te laden? Schrijf je dan rechtstreeks bij de Yogatuin in voor een leuke activiteit of een sessie Access Bars, een workshop of een arrangement speciaal voor jullie op maat!

De dinsdagochtend Mindful Yoga wandelen – 10:00 tot 11:15 uur 
Start de dinsdagochtend van 10.00-11.15 uur met een mindful yoga wandeling in de mooie bosrijke omgeving van Rheden. Heb je behoefte aan meer innerlijke rust en energie, en ben je graag buiten? Dan zijn deze wandelingen iets voor jou. Tijdens de wandelingen van ongeveer 3 - 4  km worden je mogelijkheden aangereikt om met meer aandacht te wandelen en intenser van al het moois in en om je heen te genieten. Tussendoor worden er op een rustige plek yoga, ademhalingsoefeningen of aandachtsoefeningen gedaan. Deelname kost €10,-.
 
Voor meer informatie en aanmelden ga rechtstreeks naar haar website of app-bel naar 0634995778.
  .

Voeding & Balans van Moniek Welling biedt yoga-workshops op locatie. Verblijf je binnenkort op de Buitenplaats? Het is nu mogelijk om je verblijf aan te vullen met een ontspannende yoga-workshop buiten in de prachtige natuur rondom Buitenplaats Beekhuizen. Dit kan zowel met je eigen gezelschap als individueel of met z'n tweëen. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt Moniek bereiken via moniek@voedingenbalans.nl of op 06-23669927.




Je neemt bovenstaande activiteiten niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de aanbieders. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor sportieve mensen, maar ook voor mensen die gewoon een dagje willen ontspannen. Kijk hier voor de mogelijkheden van sport en wellness op en in de buurt van Buitenplaats Beekhuizen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram