Vele sportieve mogelijkheden

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Naast fietsen en wandelen liggen vele mogelijkheden voor sport & wellness binnen handbereik, vaak direct vanaf de Buitenplaats zelf. Zo biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vind je een tennisscentrum en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.
 

Mountainbiken

Heb je zin in een actieve middag? Kies er dan voor om te mountainbiken over de Veluwe. Mountainbikes zijn te huur bij Veluwe Actief.nl  en zijn altijd inclusief vergunning en helm. Voor meer informatie bekijk de website van Veluwe Actief


Paardrijden

Een middagje ontspannen door de mooiste natuurgebieden van Nederland? Kies dan voor een buitenrit te paard, door de schitterende bossen van Warnsborn en Schaarsbergen. Lees hier meer over paardrijden in de buurt van Buitenplaats Beekhuizen. 

Tennis

Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen. Lees hier meer over de mogelijkheid om te tennissen.

Golf

Een sportief en gezellig dagje uit, de Rozendaalse Golfclub beschikt over 18 holes. Lees hier meer over de mogelijkheid om hier te golfen. 

Hardlopen en trailrunning

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor hardlopen. De grote of bijzondere hardloopevenementen staan vermeld in onze activiteitenkalender. Lees hier meer over enkele komende sportevenementen, zoals de Posbankloop.

Wellness en yoga

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen bij één van de vele wellness- en yogamogelijkheden in de buurt, soms zelfs op locatie in uw eigen accommodatie. Lees hier meer over de mogelijkheden.
Je neemt bovenstaande activiteiten niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de aanbieders. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor sportieve mensen, maar ook voor mensen die gewoon een dagje willen ontspannen. Kijk hier voor de mogelijkheden van sport en wellness op en in de buurt van Buitenplaats Beekhuizen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram