Buitenplaats Beekhuizen is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de schoonmaak/housekeeping die gaan voor een blinkend resultaat (oproepbasis, bij voorkeur maan- en vrijdag beschikbaar, 8 - 24 uur p/week)

In april 2023 bestond Buitenplaats Beekhuizen 7 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën voor aankomend seizoen. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods of Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.
 
Jij maakt er een sport van om elke accommodatie knus en gezellig achter te laten voor onze gasten en steekt graag de handen uit de mouwen. Tot je taken behoren dan ook het schoonmaken van onze stoere tenten, waarvan een aantal met eigen hot tub, onze comfortabele pods of gloednieuwe Forest Cabins. Daarnaast zijn er een aantal vaste plekken op het park waar jij  een oogje in het zeil houdt of deze er netjes bij liggen en ben je regelmatig met onze gasten in gesprek.
 
Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. In het hoogseizoen zal je vanzelfsprekend meer uren kunnen draaien dan in het laagseizoen. 
 
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Ingrid Jorritsma.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Oproepkracht schoonmaak / housekeeping vacature | Buitenplaats Beekhuizen | Ga jij voor blinkend resultaat? | Solliciteer nu! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram