Buitenplaats Beekhuizen is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de bediening die gaat voor een gastvrij resultaat (uren in overleg, ook als oproep- of vakantiewerk geschikt)
 
In april 2023 bestaat Buitenplaats Beekhuizen 7 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën voor aankomend seizoen. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods en Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.
 
Restaurant Woodz ligt in een knusse setting waarbij het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij tovert een lach op het gezicht van onze bezoekers, of je nu een zomerdrankje serveert, een koffie to-go klaarmaakt op een gezellige zondag, een borrelplank aan tafel brengt of een aanbeveling maakt voor het diner. Ook lichte schoonmaakwerkzaamheden en bevoorrading horen erbij om onze gasten een aangenaam bezoek te bieden.
 
Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. In het hoogseizoen zal je vanzelfsprekend meer uren kunnen draaien dan in het laagseizoen. 
 
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Louis Bos.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Medewerker bediening | vacature | Buitenplaats Beekhuizen | Midden in de natuur | Solliciteer nu! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram