Ben je op zoek naar een leuke plek in Gelderland om te overnachten tijdens de herfst? Kom dan naar Buitenplaats Beekhuizen in Velp! Op ons mooie vakantiepark midden in de natuur overnacht je in een van onze mooie houten Podsavontuurlijke Lodgetenten of luxe Forest Cabins. Bekijk direct ons aanbod van accommodaties en boek vandaag nog je herfstverblijf!

Zoek en boek jouw verblijf

✔ In luxe genieten     ✔ Unieke locatie in de natuur     ✔ Met privé-sanitair     ✔ Veel excursies en activiteiten      ✔ Leuk voor jong & oud

Optimaal genieten op de Veluwe


Op de Veluwe kun je heerlijk genieten van de natuur. Buitenplaats Beekhuizen ligt in een prachtig dal midden in Nationaal Park Veluwezoom. Dit park bestaat uit meer dan 5000 hectare bos, heide en landgoederen. Vanuit onze accommodaties loop je zo het prachtige natuurgebied in voor een heerlijke wandeling of een fietstocht en worden verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Je geniet bij Buitenplaats Beekhuizen in alle rust in onze accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien.
Herfstvakantie Gelderland.Het bekende uitkijkpunt de Posbank is zeker een bezoekje waard. Ook in de herfstmaanden is het hier prachtig. Daarnaast zijn er nog talloze andere leuke mogelijkheden die Nationaal Park Veluwezoom te bieden heeft. Vraag ons tijdens je verblijf naar tips in de omgeving of kijk bij onze arrangementen voor de leukste uitstapjes in combinatie met jouw verblijf. 


Bijzondere accommodaties


Bij Buitenplaats Beekhuizen vind je alle ingrediënten voor jouw vakantie. Geniet van een echte natuurglamping in een van onze houten Pods, Lodgetenten of Forest Cabins. De Pods zijn knusse houten huisjes welke van alle gemakken zijn voorzien. Er is wifi aanwezig en de Pods hebben allen een eigen wc, douche en een klein keukentje. Of eet je bij restaurant WOODZ? Ook dat kan natuurlijk!
Overnachting in herfstvakantie in Gelderland.Wil je graag wat meer ruimte? Kies dan voor een Lodgetent. Deze tenten lijken op vakantiehuisjes en hebben alle faciliteiten die je van deze huisjes gewend bent.
Als je op zoek bent naar een ultiem luxe verblijf in de natuur dan kies je voor de Forest Cabin. Deze accommodatie is uitgerust met een vaatwasser, ingerichte keuken en royale overdekte vlonder. 

Zoek en boek jouw verblijf

Of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Overnachten in de herfstvakantie in Gelderland? Dat kan op onze schitterende locatie. Wij bieden een unieke ervaring in een fantastische omgeving. Boek Nu! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram