Fietsen en wandelen in de omgeving

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren fietsers en wandelaars. De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen. Vanwege de hoogteverschillen is onze locatie ook favoriet om te trainen voor diverse soorten wandel- en fietsevenementen.

Voor wandelaars starten er direct vanaf ons terrein diverse wandelroutes door Nationaal Park Veluwezoom. Vraag de receptie naar de tips en mogelijkheden. Na het wandelen genieten van wat ontspanning? Tegen betaling kun je in het warme water van de hot tub relaxen onder de sterrenhemel.

Fietsers kunnen werkelijk alle kanten uit vanaf ons terrein; onder meer de  fietsknooppunten 67, 69, 71 en 77 liggen vlakbij. Fietsroutes zijn te koop bij onze receptie of stel je eigen route samen. Ook kun je bij ons een fantastisch midweek fietsarrangement boeken.

Hardlopen

Viking Extreme GPS Trail - zaterdag 2 februari 2019 - Dieren vanaf 9:00 uur
Het is een recreatieve Trainrul voor mannen en vrouwen. Er zijn kleedkamers, EHBO en douches aanwezig. De afstanden zijn 20 en 40 km en gaan over onverhard terrein. Start is om 9:00 uur aan de Burgermeesters Bloemersstraat 1 in Dieren. 
Lees meer


Fietsen huren en opladen

Elektrische fietsen laadt je gratis op bij je eigen accommodatie of bij de receptie. En heeft u geen fiets meegenomen? Huur een fiets bij Buitenplaats Beekhuizen of via Veluwe Actief in Rheden.

Veluwe Actief verhuurt o.a. fietsen met versnelling, (elektrisch) Mountainbikes, (elektrische) tandems, Veluwe scooters, steps, elektrisch Easystep, Lopifit, Ouder & Kind-scooter, Ouder & Kind-Tandem, Fatbike.
Adresgegevens van Veluwe Actief zijn:

Veluwe Actief
Veluwetransferium Posbank
Heuvenseweg 5a
6991 JE Rheden

T: 026 495 55 11
E: info@veluweactief.nl
 

Mountainbiken in de omgeving

MERIDA ATB-tocht Klarenbeek - Zondag 13 januari - Start tussen 9:00 en 10:00 uur - 25, 40, 50, 60 en 70 km.
Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur vanuit het Multi Functionele Centrum bij SC Klarenbeek aan de Bosweg in Klarenbeek. Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur. De route is geheel uitgepijlt. Er is 1 pauzeplek ingericht voor de 40 KM. De 50,60 en 70km komen 2x langs deze pauzeplek. Alle afstanden hebben er hele mooi stukken in zitten, heide, bos , zand en gras en komen op de terugweg langs de Loenense waterval. De langere afstanden doen zelfs Hoenderloo aan. Daardoor is deze ATB-tocht aantrekkelijk voor iedere mountainbiker.
Lees meer

Winterbostocht - Zaterdag 9 februari - Start tussen 9:30 en 11:00 uur - Afstanden 35, 50 en 65 km.
De Winterbostocht voert door de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van Arnhem. De 65 km route maakt een uitstapje naar de bossen van Renkum en Heveadorp. Mooie bospaden, spectaculaire singletracks, pittige klimmetjes, sluipende hoogtemeters en adembenemende vergezichten over de heidevelden - het zit er allemaal in. Halverwege is een uitstekende verzorgingspost, misschien wel de beste en gezelligste, die je ooit tegenkomt. De 65 km heeft een tweede pauzeplek inn Oosterbeek.
Lees meer