Fietsen en wandelen

Ervaar een unieke kampeerervaring midden in de natuur met het comfort van eigen moderne voorzieningen en eigen sanitair. Vinden jullie niets fijner dan buiten zijn, wandelen, ontdekken en dat allemaal midden in het groen? Bij Buitenplaats Beekhuizen kies je voor een perfecte balans tussen avontuur en rust met actieve wandel- en fietsroutes, maar ook een ontspannende sessie in de hot tub en een knus onderkomen in onze Pods, Forest Cabins of Lodgetenten. En dat allemaal in de kleurrijke omgeving die veel moois te bieden heeft!  

Buitenplaats Beekhuizen is gesitueerd in het hart van Nationaal Park Veluwezoom. Bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet over moet slaan zijn uitkijkpunt de Posbank en Herikhuizerveld. Dat is slechts een kleine greep uit interessante plekken die bij de Buitenplaats in de buurt zijn. En er is in de directe omgeving nog veel meer te doen! Alle activiteiten op een rij vind je hier. 

Vul je dag met leuke en gevarieerde wandel-en fietsroutes voor zowel beginnende als ervaren fietsers en wandelaars. Elektrische fietsen laad je gratis op bij je eigen accommodatie of bij de receptie. Geen fiets meegenomen? Huur er dan snel en eenvoudig een bij Veluwe Actief in Rheden en stippel je favoriete dagtrip tot in de puntjes uit op route.nl. Het avontuur kan beginnen! 

Bij terugkomst staat er een hot tub op je te wachten om goed warm op te stoken en even helemaal tot rust te komen. Plof na een actieve dag vol wandelingen en fietstochten neer in je comfortabele bed. Na een goede nachtrust ben je weer helemaal opgeladen en fris om de dag te beginnen met een verse koffie op je eigen veranda. Je waant je in de bossen van Zweden, zonder landsgrenzen te hoeven overschrijden. 

En psst…vergeet je favoriete boek niet mee te nemen! 

Samen even terug naar dat wat écht belangrijk is. Buitenplaats Beekhuizen. 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
De omgeving rond Buitenplaats Beekhuizen biedt eindeloze mogelijkheden om heerlijke te wandelen en te fietsen. Kijk hier voor meer informatie. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram