Vier de zomer bij Buitenplaats Beekhuizen

Ga er lekker op uit in de zomer en ontdek de indrukwekkende natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Buitenplaats Beekhuizen bevindt zich er midden in. Wat dacht je van wild spotten tijdens een vroege ochtendwandeling en aan het einde van een mooie zomerdag op je veranda genieten van de prachtige sterrenhemel? Wil je eropuit met het hele gezin? In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen is er van alles te beleven, voor jong en oud!

Zoek en boek jouw verblijf

✔ In luxe genieten     ✔ Unieke locatie in de natuur     ✔ Met privé-sanitair en kookfaciliteiten    ✔ Excursies en activiteiten, wandelen en fietsen


Verblijf in een Pod, Lodgetent of Forest Cabin

Verblijf in een knusse Pod, avontuurlijke Lodgetent of luxe Forest Cabin. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, stap je direct de natuur in!

            


Eropuit

Ga je er overdag graag op uit? Neem dan deel aan een van de door ons georganiseerde activiteiten, bezoek een stad in de omgeving of verken de Veluwezoom tijdens een wandeling of fietstocht. Een aantal van onze favoriete uitstapjes:
  • Huur een E-scooter via VeluweActief voor een dag over de Posbank
  • Burgers' Zoo in Arnhem
  • Nederlands Openluchtmuseum
  • Airborne Museum
  • Gezinswandeling
  • Wildexcursie met gids van Natuurmonumenten
  • Bezoek Arnhem, Zutphen, Ede en Doesburg
  • Een dag op stap met de herder en de Veluwse Heideschapen
  • Spelerij Uitvinderij

Kinderavonturen op onze Buitenplaats

Voor kinderen is er op de Buitenplaats veel te beleven. Het is een waar paradijs waar ze volop kunnen genieten en spelen. Zo zijn er natuurlijke speelplekken, waterstenen, een waterpomp, een kabelbaan, een Buitenplaats Bingo, een blote voeten pad en een glijbaan. In de Lodgetenten en Forest Cabins vind je spelletjeskisten met spellen als Halli Galli, Regenwormen en Zinga. Genoeg voor urenlang speelplezier tijdens de zomeravonden!
Ook organiseren we verschillende knutselactiviteiten waarbij creativiteit en plezier voorop staan of ga met het hele gezin mee met een gids het bos in! Vanuit de organisatie Natuurmomunten starten ook de OERRR excursies vanaf ons park. Benieuwd naar meer? Bekijk dan eens onze activiteitenkalender op www.buitenplaatsbeekhuizen.nl/activiteiten, daar vind je de geplande activiteiten per week.


Boek nu jouw zomervakantie

Boek nu een van de laatste beschikbare plekken tijdens de zomervakantie. Zien we je snel?

Zoek en boek jouw zomervakantie
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram