Wat leuk dat je onze website bezoekt! Je hebt ons dus gezien in een reisblog of het E-book van WOTY.

Op zoek naar een heel speciale overnachting in alle jaargetijden? Bij Buitenplaats Beekhuizen slaap je midden in het Nationaal park Veluwezoom in een luxe Pod of fantastische Lodgetent.  Zo hebben we Pods met buitendouche en Lodgetenten met privé hot tub voor 2 personen.

Zoek en boek jouw verblijf

Speciale overnachtingen

Bij Buitenplaats Beekhuizen hebben we alles voor een speciale overnachting. Wil je genieten van dat echte natuurgevoel zonder in te leveren aan luxe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor een van onze pods of ga voor iets groters en kies voor een lodgetent. De Pods zijn knusse houten tiny houses die van alle gemakken voorzien zijn. Het voelt echt alsof je in je eigen hotelkamer bent maar dan midden in de natuur. Ben je met iets meer mensen of wil je gewoon wat meer ruimte, kies dan voor een Lodgetent. Deze tenten hebben alle faciliteiten om je verblijf te veraangenamen.

bijzonder-overnachten-op-veluwe

Locatie

Ons vakantiepark ligt in een prachtig dal midden in het Nationaalpark Veluwezoom aan de voet van de Posbank. Het is hier heel bijzonder overnachten want je slaapt hier tussen de herten wilde zwijnen en ander wild. De volgende ochtend wordt je wakker van de geluiden van de natuur en je stapt zo vanuit je accommodatie het natuurgebied in. En dat alles gewoon in Nederland!

Omgeving

Wat deze speciale overnachting in Gelderland nog beter maakt is dat er in de omgeving tal van leuke dingen te doen zijn. Zo kan je vele wandel- en fietstochten maken in het Nationaal Park Veluwzoom. Je kan hier dagen rondlopen en genieten van de natuur. Ga je liever iets cultureels doen, duik dan in het rijke verleden van Hanzestadjes als Doesburg, Zutphen en Bronckhorst. Zeker zijn van wilde dieren? Ga dan een dagje naar Burgers' Zoo. Deze fantastische dierentuin is maar een paar minuten rijden vanaf het vakantiepark! Ook zijn er in de omgeving heel veel restaurants en je kunt ook op het park een hapje eten bij ons restaurant WOODZ (let op: wisselende openingsdagen en -tijden). Kortom, wij hebben alles in huis voor een speciale overnachting op de Veluwe!

Zoek en boek jouw verblijf
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Leuk dat je Buitenplaats Beekhuizen hebt gevonden via WOTY! Ontdek onze kleinschalige glamping en kom genieten van de meest speciale overnachtingen! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram