Verkeersluw terrein

Overnachten in het Nationaal Park is heel bijzonder: je verblijft in het domein van wilde zwijnen, reeën en ander wild. Om de rust op het terrein te garanderen hebben we gekozen voor een verkeersluw terrein. Dit betekent dat het niet is toegestaan auto’s en motoren bij de accommodatie te parkeren.

Er zijn op het terrein 3 centrale parkeerplaatsen waar gemotoriseerde voertuigen mogen worden gestald. Download hier de plattegrond om de ligging van het parkeren te bekijken. Fietsen mogen wel bij de accommodatie worden gestald. Er zijn op het terrein geen (afgesloten) stallingsvoorzieningen aanwezig.

Gratis Wifi

Er is gratis Wifi in elke accommodatie en bij restaurant WOODZ.


Voor de kinderen

Op het terrein zijn diverse natuurlijke speelplekken voor kinderen gerealiseerd. Spelen in de natuur is het leukst met water, bomen, en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Je vindt bij Buitenplaats Beekhuizen onder andere:
  • Grote speelplek naast restaurant WOODZ, met glijbaan, kabelbaan, ‘evenwichtsboom’  en stapstenen
  • Waterspeelplek met waterpomp
  • Spelletjes en buitenspellen bij de groepstent
Let op: in verband met incidentele besloten partijen kan het voorkomen dat de speelplekken op veld 1 en/of de groepstent niet beschikbaar zijn.


Wasserette of wasmachine?

Blijf je langer of heb je veel kinderwas? De Wasplaats in Arnhem biedt daarvoor een fijne mogelijkheid. Voor een overzicht van de tarieven kijk je hier. Heb je andere wensen of speciale verzoeken, die niet bij deze faciliteiten genoemd worden? Vraag het ons en wij proberen het voor je tegen te regelen!
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Door de vele voorzieningen kan iedereen zich vermaken op het park, zowel oud als jong. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram