Samen ertussenuit op Buitenplaats Beekhuizen

Zowel buiten als in het seizoen geniet je bij Buitenplaats Beekhuizen van unieke en karakteristieke glamping midden in het buitenleven. Ontsnap uit de drukke dagelijkse sfeer en kom even helemaal tot rust op de Buitenplaats. Beleef jouw verwonder-momenten; neem een buitendouche midden in de natuur, ga op avontuur in de kleurrijke omgeving van de Veluwezoom en ontspan in een warme hot tub na een actieve buitendag. Op Buitenplaats Beekhuizen draait het om het opdoen van unieke ervaringen en het maken van speciale herinneringen.  

Ben je op zoek naar een échte belevenis? De omgeving van de Buitenplaats verkennen is een ware ontdekkingstocht. Huur een mountainbike en trek erop uit of verdwaal in de fotogenieke en veelzijdige natuur die Nationaal Park Veluwezoom te bieden heeft. Geniet van een streekbiertje of wijntje én van het fijn samenzijn op jullie eigen veranda. 

Zoeken jullie liever de gezelligheid op? Breng dan een bezoek aan restaurant WOODZ, waar een intieme ‘foodfestival’-sfeer hangt. Proef de smaakvolle en originele gerechten - met diverse biologische en vega(n) opties. Hoewel je je midden in de natuur bevindt, ligt Buitenplaats Beekhuizen niet ver van de levendige steden Arnhem en Nijmegen. Ideaal om natuur en stad te combineren in één vakantie.  

Na een dag boordevol nieuwe indrukken, rust je je hoofd op het kussen van het comfortabele bed in je Lodgetent of Pod. Morgen weer een nieuwe dag! 

En psst..de Buitenplaats is enorm fotogeniek dus vergeet je camera niet mee te nemen! 

Samen even terug naar dat wat écht belangrijk is. Buitenplaats Beekhuizen. 
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Zowel buiten als in het seizoen geniet je bij Buitenplaats Beekhuizen van unieke en karakteristieke glamping midden in het buitenleven. Ontsnap uit de drukke dagelijkse sfeer en kom even helemaal tot rust op de Buitenplaats. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram