Ontbijtmogelijkheden

Op ons park bieden wij onderstaande ontbijtmogelijkheden aan:
  • Verse warme broodjes zijn het gehele jaar door te bestellen en af te halen vanaf 9:15 uur. Dit bestaat uit een croissant, kaiserbroodje en een bruin broodje. De kosten hiervan zijn €4.00 p.p*.

  • Volledig verzorgd ontbijt op je eigen veranda (op zaterdag en zondag mogelijk) naar keuze bezorgd tussen 08:30 uur en 09:00 uur of tussen 09:30 uur en 10:00 uur. De kosten hiervan zijn €16.50 p.p. Met vegetarische of veganistische wensen houden wij graag rekening, geef het alleen even vroegtijdig aan*.
 
  • Voor de kleine kids is er een kinderontbijt. Relaxen en lekker genieten net zoals papa en mama van een ontbijt? Voor €9,50 per kind*. 
*Vóór 15.30 uur bestellen van de broodjesservice/ontbijt in “mijn omgeving ”of doorgeven bij de receptie voor de volgende ochtend.
 

Waar bestaat het luxe ontbijt uit:

Het heerlijke ontbijt bestaat uit 3 warme afgebakken broodjes uit onze oven! Dit zijn verschillende broodjes zoals een croissant, bruin broodje en kaiserbroodje. De roomboter zorgt net voor een extra lekkere smaak.
Verder is er hartig beleg zoals oud en jonge kaas, Spinata (italiaanse worst) en ham. Daarbij wordt het ontbijt uitgebreid met komkommer/tomaat en gekookte ei. En voor de liefhebbers van zoet beleg is er o.a. pindakaas, chocoladepasta, jam, honing en chocoladevlokken/ hagelslag. Heb je eventueel nog trek dan is er nog een chocoladebroodje/ seizoensfruit en ontbijtkoek. 

En niet te vergeten is er natuurlijk jus d'orange, koffie en thee!

Wat is er fijner en relaxter om de dag met ons ontbijt op te starten. In Mijn Account of bij de incheck heb je de mogelijkheid om dit bij te boeken!


Waar bestaat het kinderontbijt uit:

Een heerlijk warm kaiserbroodje en croissant. Met hartig beleg zoals oude kaas & ham, maar zeker ook zoet beleg zoals pindakaas, chocoladepasta, honing, jam, hagelslag en chocoladevlokken. Natuurlijk ook voor de kids een gekookt ei en roomboter. Een ontbijtkoek en wat seizoensfruit maakt het helemaal af. De jus d'orange zal de dorst lessen.


 
 
 


ontbijt overnachting buitenplaats beekhuizen
 


 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Haal warme broodjes bij restaurant WOODZ of laat een uitgebreid ontbijt bezorgen bij je eigen accommodatie. Alles geregeld naar jouw wensen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram