Ontbijtmogelijkheden

Op ons park bieden wij onderstaande ontbijtmogelijkheden aan:
  • Verse warme broodjes zijn het gehele jaar door te bestellen en af te halen vanaf 08:30 uur iedere dag bij de receptie. Dit bestaat uit een croissant, kaiserbroodje en een bruin broodje. De kosten hiervan zijn €4,50 p.p.
  • ​Volledig verzorgd ontbijt op je eigen veranda (op zaterdag en zondag mogelijk) naar keuze bezorgd tussen 08:30 uur en 09:00 uur of tussen 09:30 uur en 10:00 uur. De kosten hiervan zijn €18.50 p.p. Met vegetarische of veganistische wensen houden wij graag rekening*.
  • Voor de kleine kids is er een kinderontbijt. Relaxen en lekker genieten net zoals papa en mama van een ontbijt? Voor €12,50 per kind. 
Wat is er fijner en relaxter om de dag met ons ontbijt op te starten. In "Mijn Omgeving" of bij de incheck heb je de mogelijkheid om dit bij te boeken!
Let op: vóór 16.30 uur bestellen van de broodjesservice/ontbijtservices in “Mijn Omgeving ”of doorgeven bij de receptie voor de volgende ochtend.
 

Waar bestaat het luxe ontbijt uit:
Het heerlijke ontbijt bestaat uit 3 warme afgebakken broodjes uit onze oven! Dit zijn verschillende broodjes; een kaiserbroodje, kornbol én op zaterdag een roombotercroissaint of op zondag een koffiebroodje. Tevens vindt je ook Knäckebröd in de ontbijtmand.

Bij het ontbijt zit hartig beleg als oude én jonge kaas, smeerkaas brie/ geitenkaas, spinata romana (italiaanse worst), ham, Saksische leverworst, tomaat en komkommer en een huisgemaakte eiersalade! Voor de liefhebbers van zoet beleg is er o.a. jam, hagelslag, vlokken en boter.

Bij het ontbiit zit ook heerlijke yogurt met een vruchten coulis en granola en een verse fruit salade. 
Geniet heerlijk van koffie, thee of een verse jus d'orange.

*Geef bij de receptie eventuele dieetwensen tijdig aan of in de opmerkingen bij het maken van de reservering.

Bij een vegatarisch ontbijt wordt het vlees vervangen door hummus en brie.
Bij een veganistich ontbijt worden alle dierlijke producten vervangen door kokosyogurt, vegan kaas, hummus en pindakaas.

Waar bestaat het kinderontbijt uit:
Een heerlijk warm kaiserbroodje, Knäckebröd én croissant. Met beleg als jonge kaas, chocoladevlokken én een huisgemaakte eiersalade. Voor de vitamines een verse fruit salade en jus d'orange. Verveel je niet tijdens het eten, want je krijgt er een Buitenplaats kleurplaat bij!


ontbijt overnachting buitenplaats beekhuizen
 


 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Haal warme broodjes bij restaurant WOODZ of laat een uitgebreid ontbijt bezorgen bij je eigen accommodatie. Alles geregeld naar jouw wensen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram