Beer & Bites arrangement januari/februari/maart

vanaf
€ 258,40 voor 2 nachten

  • geldig van 8 januari t/m 27 maart (m.u.v. voorjaarsvakantie)
  • 2 overnachtingen in een accommodatie naar keuze 
  • aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag
  • een heerlijk borrelpakket met 4-pack Buitenplaats Beekhuizen bierjes staat klaar in je accommodatie
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi is bij de prijs inbegrepen

Overnachten op de Veluwezoom
In Nationaal Park Veluwezoom kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige wandel - of fietstocht die je vanwege de ligging van Buitenplaats Beekhuizen direct vanuit je accommodatie kunt maken. Na een actieve dag wandelen of fietsen kun je heerlijk bijkomen bij je accommodatie van de Beer & Bites wat voor je klaar staat. Een ideaal moment om te genieten en gezellig samen te zijn! 

Beer
Gun jezelf de tijd voor ons Beekhuizens Blond. Dit zachte en heldere bier is geïnspireerd op het karakter van Landgoed Beekhuizen: fris, ongedwongen en vriendelijk. De toevoeging van hop tijdens het lageren zorgt bij deze volmoutig blonde ale voor een rijk aroma. 
Ons Beekhuizens Bos(bes) Bier is hét perfecte bier om jouw ‘glamping’-ervaring compleet te maken. De subtiele toevoeging van bosbes zorgt voor een mooie kleur en een fijne balans aan de bitterheid van de hop. Ontspannen, samenzijn en genieten, middenin de Beekhuizense Bossen, dat voel je en dat proef je!

 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ontdek onze culinaire arrangementen bij Buitenplaats Beekhuizen midden in de prachtige Veluwezoom! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram