Lunch arrangement - oktober

vanaf
€ 371,50 voor 2 nachten

  • geldig van 5 oktober t/m 28 oktober 2022
  • 2 overnachtingen in een Lodgetent (XL) of Lodgetent Wellness (XL) of Forest Cabin
  • aankomst op woensdag
  • bij incheck ontvang je per persoon een lunchvoucher voor een lunch naar keuze bij restaurant WOODZ
  • Één consumptie per persoon bij restaurant WOODZ
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi is bij de prijs inbegrepen
Genieten van een heerlijke midweek op Buitenplaats Beekhuizen met een speciaal lunch arrangement. 

De Veluwezoom is in dit seizoen dat stukje natuur wat je niet wil missen. De veelzijdigheid van de Veluwezoom maakt dat je niet snel uitgekeken bent.

Je verblijft in een Lodgetent middenin de natuur. Vanuit je accommodatie kun je een mooie wandeling of fietstocht starten naar de diverse uitkijkpunten, heuvels, bossen of heide die de omgeving te bieden heeft. De omgeving biedt daarnaast een diversiteit aan activiteiten waar je alleen, met je vrienden, familie en/ of kinderen veel in kunt ondernemen.

Wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze, kun je de lunchvoucher die je bij de incheck hebt ontvangen inleveren bij restaurant WOODZ en een lunch naar keuze bestellen. Bestel er een lekker drankje bij en geniet!

Extra fijn is ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst relaxen in de Hot tub, gestookt op hout. Ook kun je dit verblijf uitbreiden met onze broodjesservice of je extra laten verwennen door een uitgebreide ontbijtmand te laten bezorgen. Deze kun je makkelijk via jouw 'Mijn Omgeving' reserveren. Zin om lekker lang buiten te zitten op je veranda? De accommodatie beschikt over een vuurschaal. Houtpakketten zijn te koop bij receptie. 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram