Banendag bij Buitenplaats Beekhuizen, Boutique Hotel Beekhuizen en Restaurant WOODZ!


Ben je benieuwd welke banen er allemaal zijn op een luxe glamping? Of wil je kennismaken met het werken in een hotel? Of juist bij een hip en casual restaurant? Op zaterdag 25 maart  van 12.00 uur - 16.00 uur ben je welkom om bij ons een kijkje te nemen bij de verschillende bedrijven! 

Of jij nu op zoek bent naar een leuke bijbaan, toffe zomerbaan, leerzame stageplaats, je een tussenjaar hebt of een nieuwe weg wilt inslaan in je carrière, bij ons vind je het allemaal.

Kom dus langs en maak kennis met onze medewerkers die je alles vertellen over hun afdeling. Je kunt vragen stellen over het werk dat zij doen en de werkomgeving eens goed bekijken! Alvast benieuwd naar de Buitenplaats of het Hotel kijk dan eens naar onze filmpjes op YouTube. 

Het hele jaar door hebben wij verschillende leuke vacatures. Er zijn mogelijkheden als stagiair, medewerker, supervisor en leidinggevende in de verschillende afdelingen voor functies in: Bediening, Ontbijt, Keuken, Afwas, Groen & onderhoud, Activiteiten/Animatie, Events, Housekeeping, Gastvrouw of -heer en Receptie. (dikgedrukte functies zijn ook beschikbaar bij of in combinatie bij het hotel). 

Jij: 
  • Bent enthousiast en gemotiveerd
  • Zoekt naar een werkplek waar je je op je gemak voelt
  • Houdt ervan om lekker bezig te zijn
  • Bent minimaal 16 jaar of ouder
Wij bieden:
  • Werkplek in de natuur en altijd een vakantiegevoel
  • Hecht en leuk team met veel kennis en ervaring
  • Fijn inwerkprogramma zodat je je snel thuis voelt
  • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden
  • Waardering en persoonlijke aandacht voor jou
  • Goed salaris en pensioen conform horeca- of recreatie CAO
Meer informatie 
Ben óf ken jij iemand die misschien wel bij ons past en gewoon eens wil komen kennismaken? Kom dan langs op zaterdag 25 maart. Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl of bel naar 026-2020365 (optie 2). 

Wij gaan graag met jou in gesprek op 25 maart en zijn ervan overtuigd dat jij, net als onze gasten, met een grote glimlach zult vertrekken! Tot dan!

Kijk hier voor de website van Boutique Hotel Beekhuizen!


 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ben je benieuwd welke banen er allemaal zijn op een luxe glamping? Meld je dan aan voor onze banendag op zaterdag 25 maart 2023! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram