Veel gestelde vragen

Ons park is geopend. Je kunt een verblijf bij ons boeken. De accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair en staan op ruime afstand van elkaar.

Bij het boeken willen we je vragen om de regels die gelden vanuit de regering m.b.t. de 1,5 meter afstand in acht te nemen voordat je de reservering maakt.

Mocht het park van overheidswege moeten sluiten, dan ontvang je van ons een voucher die een jaar vanaf aankomstdatum geldig is.
Wij zijn geopend en houden ons aan de richtlijnen van de regering. Je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen kan dus doorgang hebben. We ontvangen je graag!

Annulering is niet mogelijk.
 
We zullen voor je kijken of er een andere datum is waarop je wel graag wilt komen. We doen dit in overleg en kijken naar beschikbaarheid.

Voor het maken van deze omboeking worden er enkel € 25,- wijzigingskosten in rekening gebracht.(afhankelijk van een duurdere prijsperiode kan het zijn dat het huurbedrag hoger is) .
 
Ondanks de gevolgen voor ons allemaal met betrekking tot het Coronavirus gaan we ons ervoor inzetten om jouw/jullie verblijf tot een heerlijke tijd te maken.
 
Jullie hebben gekozen voor een speciale plek die gelegen is midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom.
We kijken uit naar jullie komst en mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.
In het laagseizoen kun je elke dag bij ons aankomen. Daarna gelden er uitzonderingen in de weekenden (aankomst zaterdag voor minimaal 2 nachten) en vakanties.
Er is géén aankomst mogelijk op de volgende dagen;
1e Paasdag (12 april), Hemelvaart (21 mei), 1e Pinksterdag (31 mei), 1e Kerstdag (25 december), Oudjaarsdag (31 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). 
In de zomervakantie is aankomst mogelijk op maandag en vrijdag. 
De Hot Tub werkt als volgt; 
Wij zorgen voor een schone, met koud water gevulde Hot Tub met voldoende hout. Ook steken we hem voor je aan, de Tub wordt uiterlijk om 16.30 uur aan je overgedragen. Hierna mag je zelf aan de slag om het water lekker warm te maken. Het opstoken van de Hot Tub is leuk en helemaal niet moeilijk, gooi regelmatig een blok hout erop en na zo’n 2,5 uur kan het genieten beginnen! 

Wij bieden de Hot Tub de hele dag aan voor onze gasten. 
Vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur is deze Tub gereserveerd voor jou. Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Geniet de hele dag! Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub via 'Mijn omgeving'. De Hot Tub kost € 49.50. 

Aangezien de Hot Tub een populaire voorziening is raden wij aan deze zo snel mogelijk te reserveren. Om de beschikbaarheid te zien kan je op deze link klikken. 

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
Restaurant Woodz heeft een heerlijk menu en is een knus restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner. Reserveren kan online of ter plekke aan de deur op basis van beschikbaarheid. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is het verstandig om tijdig te reserveren voor een van de twee dinershifts (17.00 - 19.00 uur en 19.00 uur - 21.00 uur).

Meer informatie over reserveren en het restaurant vind je hier
 
Bij alle Pods en Lodgetenten staat een vuurschaal. Deze kan bijna altijd gebruikt worden. 
De enige uitzondering hierop is als de overheid 'fase 2' aangeeft. Dit betekent dat de natuur te droog is en er geen open vuur mag zijn. Indien 'fase 2' van toepassing is, dan zie je dat staan bij Actuele Informatie, via deze link
Over het algemeen kan er gereserveerd worden voor 1 nacht of meer. Echter hebben wij ook periodes dat er een minimum aantal nachten van toepassing is. 
Tijdens weekenden waar een feestdag in zit geldt een minimum van 3 nachten, zowel voor de Pods als voor de Lodgetenten.
In de zomervakantie kan er een weekend, een midweek of week (of weken) geboekt worden. 
In de meivakantie (25 april - 5 mei) geldt een minimum van 2 nachten voor een Pod en 3 nachten voor een Lodgetent.
In de herfstvakantie (9 - 24 oktober) geldt een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods als voor de Lodgetenten. 
In de kerstvakantie (18 december - 2 januari) geldt een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods als voor de Lodgetenten. 
Klik hier voor informatie over onze ontbijt mogelijkheden. 
Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod of 1 grote hond per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). Honden aangelijnd houden, zowel op het park als bij je accommodatie
Geef dit bij de reservering aan of voeg het toe via Mijn Omgeving.
Klik hier voor meer informatie over vakantie met je hond.
Ja, bed- en badlinnen zijn automatisch inbegrepen. 
Jullie bedden zijn heerlijk opgemaakt bij aankomst en het setje handdoeken ligt klaar. 
Indien je na 17.00 uur aan zult komen, neem dan contact op met de receptie.
Er zijn twee mogelijkheden als je later aankomt. 
Indien ons restaurant Woodz geopend is dan kun je hier terecht voor de sleutel en informatie. 
Indien Woodz gesloten is dan mailen wij je toe hoe we jou voorzien van je sleutel en informatie.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Veel gestelde vragen over Buitenplaats Beekhuizen? Van aankomsttijd tot huisdiervrij of ontbijt, is dat mogelijk? Zijn onze bedden al opgemaakt? Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram