Veel gestelde vragen

Ons park is geopend. Je kunt een verblijf bij ons boeken. De accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair en staan op ruime afstand van elkaar.

Bij het boeken willen we je vragen om de regels die gelden vanuit het RIVM in acht te nemen voordat je de reservering maakt.

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het dragen van een mondkapje in de receptie verplicht. Om gebruik te maken van het restaurant  of terras bij Woodz vragen wij om je QR code te scannen en ID bewijs te tonen. Vanaf zondag 28 november 2021 geldt dat ons restaurant tot 17.00 uur geopend is. Hierbij hanteren wij 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht bij verplaatsingen. Wij bieden de mogelijk om Take Away te bestellen via onze website. Afhaaltijden: 17.30 / 18.00 / 18.30 / 19.00  / 19.30 / 20.00 uur. 

Mocht het park van overheidswege moeten sluiten, dan ontvang je van ons een voucher die een jaar vanaf aankomstdatum geldig is.
Wij zijn geopend en houden ons aan de richtlijnen van de regering. Je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen kan dus doorgang hebben. We ontvangen je graag!

Annulering is niet mogelijk.
 
We zullen voor je kijken of er een andere datum is waarop je wel graag wilt komen. We doen dit in overleg en kijken naar beschikbaarheid.
 
Ondanks de gevolgen voor ons allemaal met betrekking tot het Coronavirus gaan we ons ervoor inzetten om jouw/jullie verblijf tot een heerlijke tijd te maken.
 
Jullie hebben gekozen voor een speciale plek die gelegen is midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom.
We kijken uit naar jullie komst en mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het dragen van een mondkapje in de receptie verplicht. Om gebruik te maken van het restaurant en terras bij Woodz vragen wij je QR code te scannen en een geldige ID te tonen. Vanaf zondag 28 november 2021 geldt dat ons restaurant tot 17.00 uur geopend is. Hierbij hanteren wij 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht bij verplaatsingen. Wij bieden de mogelijk om Take Away te bestellen via onze website. Afhaaltijden: 17.30 / 18.00 / 18.30 / 19.00  / 19.30 / 20.00 uur. 
In het laagseizoen kun je elke dag bij ons aankomen. Daarna gelden er uitzonderingen in de weekenden (aankomst zaterdag voor minimaal 2 nachten) en vakanties.
Er is géén aankomst mogelijk op de volgende dagen;
1e Paasdag (12 april), Hemelvaart (21 mei), 1e Pinksterdag (31 mei), 1e Kerstdag (25 december), Oudjaarsdag (31 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). 
In de zomervakantie is aankomst mogelijk op maandag en vrijdag. 
De Hot Tub werkt als volgt: Onze Housekeeping zorgt voor een schone Hot Tub en steekt het vuurtje alvast voor jullie aan! De Hot Tub wordt dan verwarmd op twee manieren: de boiler zorgt dat het water al wat is verwarmd en zo de Tub instroomt. Het houtgestookte vuurtje bevordert dit proces om het water in de Hot Tub nog meer te kunnen verwarmen. De Hot Tub wordt in overleg met jou en onze Housekeeping tussen 13.00 uur – 16.30 uur overgedragen. Je krijgt dan nog wat tips mee en dan kun je uiteindelijk heerlijk gaan genieten van deze relaxte uurtjes. Veel plezier! 

Wij bieden de Hot Tub de hele dag aan voor onze gasten. 
Vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur is deze Tub gereserveerd voor jou. Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Geniet de hele dag! Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub via 'Mijn omgeving'. De Hot Tub kost € 49.50. 

Aangezien de Hot Tub een populaire voorziening is raden wij aan deze zo snel mogelijk te reserveren. Om de beschikbaarheid te zien kan je op deze link klikken. 

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
Restaurant Woodz heeft een heerlijk menu en is een knus restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner. Reserveren kan online of ter plekke aan de deur op basis van beschikbaarheid. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is het verstandig om tijdig te reserveren voor het diner. 

Vanaf zaterdag 6 november vragen wij om gebruik te maken van het restaurant of het terras bij Woodz om je QR code te scannen en ID bewijs te tonen bij de entree. Vanaf zondag 28 november 2021 geldt dat ons restaurant tot 17.00 uur geopend is. Hierbij hanteren wij 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht bij verplaatsingen. Wij bieden de mogelijk om Take Away te bestellen via onze website. Afhaaltijden: 17.30 / 18.00 / 18.30 / 19.00  / 19.30 / 20.00 uur. 

Meer informatie over reserveren en het restaurant vind je hier
 
Bij alle Pods en Lodgetenten staat een vuurschaal. Deze kan bijna altijd gebruikt worden. 
De enige uitzondering hierop is als de overheid 'fase 2' aangeeft. Dit betekent dat de natuur te droog is en er geen open vuur mag zijn. Indien 'fase 2' van toepassing is, dan zie je dat staan bij Actuele Informatie, via deze link en bij onze receptie hangt de actuele fase aan de boom.

Onze Forest Cabins hebben bij de accommodatie grote lampen op bio-ethanol voor licht en warmte; open vuur is bij de Forest Cabins niet toegestaan.. Een elektrische BBQ is wel toegestaan.
Over het algemeen kan er gereserveerd worden voor 1 nacht of meer. Echter hebben wij ook periodes dat er een minimum aantal nachten van toepassing is. 
Tijdens weekenden waar een feestdag in zit geldt een minimum van 3 nachten, zowel voor de Pods, Lodgetenten en Forest Cabins.
In de zomervakantie kan er een weekend, een midweek of week (of weken) geboekt worden. 
In de meivakantie (25 april - 5 mei) geldt een minimum van 2 nachten voor een Pod en 3 nachten voor een Lodgetent en Forest Cabin.
In de herfstvakantie (9 - 24 oktober) geldt doordeweeks een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods, Lodgetenten en Forest Cabins. In de weekenden geldt een minimum verblijf van 3 nachten voor alle accomodaties.
In de kerstvakantie (18 december - 2 januari) geldt een minimum van 2 nachten voor zowel de Pods, Lodgetenten en Forest Cabins. In de weekenden geldt een minimum verblijf van 3 nachten voor alle accomodaties.
Wat is er fijner en relaxter om de dag met ons ontbijt op te starten. In 'Mijn omgeving" of bij de incheck heb je de mogelijkheid om dit bij te boeken! 

Klik hier voor informatie over onze ontbijt mogelijkheden. 
Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod of 1 grote hond per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). Honden aangelijnd houden, zowel op het park als bij je accommodatie
Geef dit bij de reservering aan of voeg het toe via Mijn Omgeving.
Klik hier voor meer informatie over vakantie met je hond.
Ja, bed- en badlinnen zijn automatisch inbegrepen. 
Jullie bedden zijn heerlijk opgemaakt bij aankomst en het setje handdoeken ligt klaar. 

Wens je tijdens je verblijf een nieuw setje bed- en of badlinnen dan kun je deze bijboeken in 'Mijn Omgeving' (bij een verblijf méér dan een week dan kun je nog één setje bed- en badlinnen vragen bij de receptie) 
Indien je na 17.00 uur aan zult komen, neem dan vroegtijdig contact op met de receptie per mail of telefoon. Zij zullen verdere informatie geven over het inchecken na openingstijden van de receptie.
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Veel gestelde vragen over Buitenplaats Beekhuizen? Van aankomsttijd tot huisdiervrij of ontbijt, is dat mogelijk? Zijn onze bedden al opgemaakt? Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram