Veel gestelde vragen

Ons park is geopend. Je kunt een verblijf bij ons boeken. De accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair en staan op ruime afstand van elkaar.

Bij het boeken willen we je vragen om de regels die gelden vanuit het RIVM in acht te nemen voordat je de reservering maakt.

Vanaf vrijdag 25 februari geldt:
 • Bij Restaurant WOODZ komt het CTB te vervallen, net als de mondkapjes, vaste zitplekken en de 1,5 meter afstand. 
 • Bij de receptie geldt ook dat de mondkapjesplicht en de 1,5 meter afstand komen te vervallen.
Restaurant WOODZ ontvangt je graag van woensdag tot en met zondag op het verwarmde terras of in het restaurant. Wij volgen hierbij de richtlijnen gesteld door de overheid. Voor meer informatie over Restaurant WOODZ klik hier. 

Mocht het park van overheidswege moeten sluiten, dan ontvang je van ons een voucher die een jaar vanaf aankomstdatum geldig is.
Wij zijn geopend en houden ons aan de richtlijnen van de regering. Je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen kan dus doorgang hebben. We ontvangen je graag!

Annulering is niet mogelijk.
 
We zullen voor je kijken of er een andere datum is waarop je wel graag wilt komen. We doen dit in overleg en kijken naar beschikbaarheid.
 
Ondanks de gevolgen voor ons allemaal met betrekking tot het Coronavirus gaan we ons ervoor inzetten om jouw/jullie verblijf tot een heerlijke tijd te maken.
 
Jullie hebben gekozen voor een speciale plek die gelegen is midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom.
We kijken uit naar jullie komst en mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Vanaf vrijdag 25 februari geldt:
 • Bij Restaurant WOODZ komt het CTB te vervallen, net als de mondkapjes, vaste zitplekken en de 1,5 meter afstand. 
 • Bij de receptie geldt ook dat de mondkapjesplicht en de 1,5 meter afstand komen te vervallen.
Restaurant WOODZ ontvangt je graag van woensdag tot en met zondag op het verwarmde terras of in het restaurant. Wij volgen hierbij de richtlijnen gesteld door de overheid. Voor meer informatie over Restaurant WOODZ klik hier. 
Lente
 • De natuur komt weer tot leven; hoor de vogeltjes fluiten!
 • Start van activiteiten van Natuurmonumenten; geef je op voor een wandeling met een gids!
 • Heerlijk barbecuen bij je accommodatie; neem je eigen barbecue mee of koop een wegwerp barbecue bij de receptie. Kolen barbecues zijn alleen toegestaan tijdens Fase 1. Op bepaalde dagen zijn er barbecue pakketten van de slager af te halen bij de receptie. Houd hiervoor "extra's bijboeken" in de "Mijn Omgeving" in de gaten.
Zomer
 • Er zijn diverse waterelementen op het park voor de kinderen; een waterpomp, waterstenen en er is een kinderbadje te koop bij de receptie. Ook kun je heerlijk bij zwembad Rheden of de nabij gelegen plas Rhederlaag gaan zwemmen.
 • Divers aanbod in activiteiten voor kinderen, gezinnen en volwassenen waarbij de natuur altijd centraal staat.
 • Heerlijke zomerse avonden borrelen op het terras van WOODZ.
 • In augustus en september kleurt de heide weer prachtig paars.
Herst
 • De omgeving krijgt weer prachtige herfstkleuren. Perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Fietsen zijn te huur bij de receptie.
 • Spot eekhoorntjes op de Buitenplaats.
 • Lange herfstavonden rondom een eigen kampvuur. Rooster ook heerlijk wat marshmallows.
Winter
 • Al onze accommodaties zijn voorzien van verwarming. (Luxe en Bush Pods; elektrische kachel Superior Pods; vloerverwarming, Lodgetenten; Pellet- of petroleumkachel en de Forest Cabins zijn voorzien van Infrarood panelen)
 • Gezellig samen zijn en echt de tijd voor elkaar hebben. Geniet van een spelletje in de accommodatie. 
 • Bewonder de kerstverlichting - en versiering op het park.
 • Glühwein en warme chocolademelk met slagroom bij Restaurant WOODZ.
 • Geniet van een warme privé hottub bij je Lodgetent met Wellness.
 • Spot de Ijslandse paarden op Landgoed Beekhuizen.
Onze vaste aankomst- en vertrekdagen voor de Lodgetenten en Forest Cabins zijn de maandag, woensdag en vrijdag. Voor de Pods geld een minimum verblijf van 2 nachten. 

Er is géén aankomst mogelijk op de volgende dagen;
1e Paasdag (17 april), Hemelvaart (26 mei), 1e Pinksterdag (5 juni), 1e Kerstdag (25 december), Oudjaarsdag (31 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). 

In de zomervakantie is aankomst mogelijk op maandag en vrijdag. 

Inchecken kan van 15:00 - 17:00 uur bij de receptie.
Indien je na 17.00 uur aan zult komen, neem dan vroegtijdig contact op met de receptie per mail of telefoon. Zij zullen verdere informatie geven over het inchecken na openingstijden van de receptie.
Uitchecken is mogelijk van 09:00 - 10:30 uur.
Indien je buiten de openingstijden eerder wil uitchecken kun je dit bij de receptie aanvragen zodat zij je de juiste informatie kunnen geven. 
De Hot Tub werkt als volgt:

Wij zorgen voor een schone, met (lauw) water gevulde, Hot Tub met voldoende hout. Ook zorgen we ervoor dat het vuurtje brandt als jij de overdracht krijgt, de Tub wordt uiterlijk om 16.30 uur aan je overgedragen. Hierna mag je zelf aan de slag om het water verder op te warmen. Het opstoken van de Hot Tub is leuk en helemaal niet moeilijk. Let op dat je regelmatig er een blok hout op gooit, dit is je eigen verantwoordelijkheid, het vuur mag niet uitgaan. Na ongeveer een uurtje het vuurtje te stoken, kan het genieten beginnen! 

De Hot Tub wordt in overleg met jou en onze Housekeeping tussen 13.00 uur – 16.30 uur overgedragen. Je krijgt dan nog wat tips mee en dan kun je uiteindelijk heerlijk gaan genieten van deze relaxte uurtjes. Veel plezier! 

Wij bieden de Hot Tub de hele dag aan voor onze gasten. 
Vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur is deze Tub gereserveerd voor jou. Op deze manier kun je zelf optimaal gebruik maken van deze leuke activiteit. Geniet de hele dag! Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub via 'Mijn omgeving'. De Hot Tub kost € 52.50. 

Aangezien de Hot Tub een populaire voorziening is raden wij aan deze zo snel mogelijk te reserveren. Om de beschikbaarheid te zien kan je op deze link klikken. 

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) Hot Tub helaas niet beschikbaar (fase 2). 
Restaurant Woodz heeft een heerlijk menu en is een knus restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner. Reserveren kan online of ter plekke aan de deur op basis van beschikbaarheid. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is het verstandig om tijdig te reserveren voor het diner. 

Restaurant WOODZ ontvangt je graag op het verwarmde terras of in het restaurant. Wij volgen hierbij de richtlijnen gesteld door de overheid. 

Vanaf vrijdag 25 februari geldt:
 • Bij Restaurant WOODZ komt het CTB te vervallen, net als de mondkapjes, vaste zitplekken en de 1,5 meter afstand. 
Meer informatie over reserveren en het restaurant vind je hier
 
Bij alle Pods en Lodgetenten staat een vuurschaal. Deze kan bijna altijd gebruikt worden. 
De enige uitzondering hierop is als de overheid 'fase 2' aangeeft. Dit betekent dat de natuur te droog is en er geen open vuur mag zijn. Indien 'fase 2' van toepassing is, dan zie je dat staan bij Actuele Informatie, via deze link en bij onze receptie hangt de actuele fase aan de boom.

Onze Forest Cabins hebben bij de accommodatie grote lampen op bio-ethanol voor licht en warmte; open vuur is bij de Forest Cabins niet toegestaan. Een elektrische BBQ is wel toegestaan.
In alle accommodaties, met uitzondering van de Superior Pods, is het mogelijk om een baby mee te nemen. Een kinderbedje of -stoel is bij te boeken bij het maken van een reservering. 
De kosten voor het huren van een kinderbedje zijn € 13,50 voor het gehele verblijf en de kosten voor een kinderstoel  bedragen € 8,-. 

Een magnetron is in iedere accommodatie aanwezig.

Voor de kruipende baby's zijn er een aantal Lodgetenten met een afsluitbaar hek; 115, 116, 201, 209, 211, 212 en  401.
 
Vergaderen is zeker mogelijk op Buitenplaats Beekhuizen. Voor meer informatie klik hier.
Meetings are possible at Buitenplaats Beekhuizen. For more information click here.
Klik hier voor informatie over onze ontbijt mogelijkheden. 
Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen tegen een toeslag per nacht. ‚ÄčIedere hond krijgt bij ons zelfs een leuk welkomspakketje! Andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan op ons park.

Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod, 2 kleine of middelgrote honden per Forest Cabin of 2 grote honden per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). Neem ten alle tijden vooraf contact op met de receptie.

Er zijn een aantal Lodgetenten met een afsluitbaar hek; 115, 116, 201, 209, 211, 212, 401. 
De Forest Cabins hebben een ring bij de veranda om een lijn aan vast te kunnen maken. 

‚Äč Honden dienen wel aangelijnd te worden gehouden, zowel op het park als bij je accommodatie.

Klik hier voor meer informatie over vakantie met je hond.
De kosten voor bed - en badlinnen worden automatisch toegevoegd wanneer je een reservering maakt. 
Jullie bedden zijn heerlijk opgemaakt bij aankomst en het setje handdoeken ligt klaar. 

Wens je tijdens je verblijf een nieuw setje bed- en of badlinnen dan kun je deze, tegen betaling, bijboeken in 'Mijn Omgeving' (bij een verblijf méér dan een week dan kun je nog één setje bed- en badlinnen vragen bij de receptie) 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Veel gestelde vragen over Buitenplaats Beekhuizen? Van aankomsttijd tot huisdiervrij of ontbijt, is dat mogelijk? Zijn onze bedden al opgemaakt? Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram