BBQ Buitenkook Workshop

Creatief

BBQ Buitenkook Workshop

Datum: Saturday 18 May
Location: Buitenplaats Beekhuizen Parklodge
Time: 13:00 - 16:00
proBBQshop biedt bijzondere BBQ-workshops aan. Dit doen zij op een creatief culinair niveau waarbij expertise, gezelligheid en plezier op het gebied van buiten koken centraal staan. Onze samenwerking staat garant voor een mooie belevenis en hoogwaardige kwaliteit.
  
Op zaterdag 18 mei van  13.00 – 16.00 uur is er een geweldige workshop op Beekhuizen met proBBQshop. Garantie om met veel plezier te koken! Deze workshop loopt dikwijls wat uit i.v.m. gezelligeheid uit tot uiterlijk 17:00 uur. De kosten bedragen € 95,- p.p. 
 
Gezellig buiten koken op onze schitterende locatie. Jullie gaan samen aan de slag op de Big Green Eggs en bereiden ter plekke voor 3 a 5 heerlijke gerechten.
 
Big Green Egg
De Big Green Egg is een keramische kamado barbecue en de beste outdoor cooker van dit moment. Het is “the original Kamado since 1974” en wordt inmiddels omarmd door vele barbecue liefhebbers over de hele wereld. Door de unieke vorm en het dubbelwandige keramiek vindt er hete luchtcirculatie plaats in de Big Green Egg waarmee je vele kooktechnieken kan gebruiken en alle gerechten die er maar zijn kan bereiden .
 
 
Pitmaster
Onder begeleiding van onze Pitmatser gaan jullie zelf aan de slag. Onze Pitmaster is een culinair expert en een echte enthousiasteling op het gebied van buitenkoken. Zijn liefde en het vlammetje voor koken is al vanaf jongs af aan aangewakkerd. Al vele jaren brandt het vuur zo goed als dagelijks in zijn BBQ’s en Smoker. Onze Pitmaster geniet veel ervaring en kennis over het buitenkoken. Voor vragen op vele vlakken zoals bijv. kolen, accessoires, onderhoud tot aan diverse bereidingswijzen zijn jullie bij hem aan het juiste adres. Tijdens het koken kunnen jullie gerust even komen kijken, dan laten we jullie zien dat buiten koken niet moeilijk is maar vooral juist heel lekker en leuk!

Voor aanmeldingen klik op  Barbecueën als een pro | Dé (online) BBQ-winkel - proBBQshop

Geef je dus op info@probbqshop.nl voor deze workshop, er is beperkt plek. Of bij vragen....neem gerust contact met hun op. 


 


Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram