Buitenplaats Beekhuizen is op zoek naar enthousiaste zelfstandig werkend kok die gaat voor een smakelijk resultaat (16 - 38 uur)

 
In april 2023 bestaat Buitenplaats Beekhuizen 7 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën voor aankomend seizoen. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Forest Cabins of Pods of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.
 
Restaurant Woodz ligt in een knusse setting waarbij het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij weet de smaakpapillen van onze gasten te prikkelen, of je nu heerlijk diner bereidt, een sandwich to-go klaarmaakt op een gezellige zondag, een borrelplank aan tafel brengt aan het einde van de zatermiddag of een lunch maakt voor een gezelschap in onze groepstent. Ook lichte schoonmaakwerkzaamheden en bevoorrading horen erbij om onze gasten een smakelijk bezoek te bieden.

Leuk nieuwtje! Restaurant WOODZ krijgt de komende jaren een flinke upgrade en jij mag meedenken aan alle facetten van de nieuwe situatie! 
 
Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie.
 
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Louis Bos.
 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Zelfstandig werkend kok vacature | Buitenplaats Beekhuizen | Midden in de natuur | Solliciteer direct! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram