Doorbreek de zakelijke routines bij Buitenplaats Beekhuizen


Een heisessie krijgt hier een andere betekenis. Op deze unieke plek verblijf je middenin Nationaal Park Veluwezoom. Hier staat een vergadering, training, teambuildings-dag of teamuitje garant voor een bijzondere ervaring.

Onze VergaderLodge is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle wifi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht omgeven door hoge bomen. De twee bijbehorende toiletten bevinden zich direct tegenover de vergadertent. De auto’s van de gasten kunnen gratis worden geparkeerd voor de toegangspoort van het park. Vanuit Restaurant WOODZ kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen. Bij binnenkomst op het park worden jullie gasten verwelkomd met een krijtbord dat hen de weg wijst naar de tent. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien dus!

Je sluit de dag in stijl af met een overnachting in een Pod, Lodgetent of Forest Cabin. Onder de heldere sterrenhemel nagenietend, ontstaan de meest spontane gesprekken.

Direct beschikbaarheid aanvragen

 

Events bij Buitenplaats Beekhuizen

  • Unieke ligging middenin natuurgebied
  • On-site vergaderen en overnachten tot 20 personen
  • Kleinschalig en sfeervol
  • Schrijfwaren, naamkaarten en vergaderkoffer
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
Meer dan 20 personen? Dan denken wij graag mee over een passende invulling!


Brochures

Onze zakelijke folder

Onze zakelijke factsheet

Onze zakelijke prijslijst


Contact

Mail direct naar Events@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

 

Bekijk de mogelijkheden

In onze VergaderLodge kan je terecht met een gezelschap van maximaal 20 personen (afhankelijk van de gekozen opstelling). Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in onze Lodges, Pods en zelfs op sommige momenten in Restaurant WOODZ om er een onvergetelijke dag van te maken.

Heb je specifieke wensen of ben je met een groter gezelschap? Neem dan contact op met onze event coördinator om naar de mogelijkheden te kijken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld materialen inhuren om een gezelschap tot 75 personen te faciliteren op ons terrein. 

Zakelijke factsheet

Restaurant WOODZ is gelegen op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Dit op een festival setting geïnspireerde restaurant biedt tijdens openingsdagen de mogelijkheid om een passende culinaire onderbreking van jullie samenzijn te verzorgen. Van koffieontvangst tot aan uitgeserveerd 3-gangen diner of van breakmoment tijdens de meeting tot een picknicklunch met onze gids.

Op de dagen dat WOODZ niet geopend is werken wij samen met verschillende lokale cateraars die ons terrein goed kennen.

Onze event coördinator denkt  graag mee over de meest smakelijke en best passende invulling van jullie dag waaraan het jullie aan niets ontbreekt.

Bekijk hier onze prijslijst

Wij beschikken over drie accommodatietypes op ons park. Elke accommodatie is voorzien van eigen sanitair, kookfaciliteiten en prachtige ligging in de natuur om tot rust te komen na een productieve dag met jouw team.

Onze Pods (1 tot 2 aparte slaapplekken) zijn een soort houten tiny house en knus ingericht. Onze Lodgetenten beschikken over een heerlijke zithoek (3 tot 5 aparte slaapplekken). Wanneer je jezelf echt middenin de natuur wilt onderdompelen dan reserveer je één van onze gloednieuwe en ruime Forest Cabins geschikt voor 4 personen (3 aparte slaapplekken).

Kijk voor het complete overzicht op onze factsheet. Wij denken natuurlijk graag mee over de overnachtingsmogelijkheden.

Zakelijke factsheet

Maak je bezoek aan de Buitenplaats en het Nationaal Park De Veluwezoom compleet met een natuurlijke of avontuurlijke activiteit.

Ontdek de omgeving tijdens een mooie wandeling met onze gids en geniet van een picknicklunch. Of ga een rondje langs de Posbank op één van de iconische blauwe Veluwe E-scooters van VeluweActief.

Wij denken graag mee over een passende invulling om van jullie dag een onvergetelijke bijeenkomst te maken.
 

Pop-up nature office Veluwe biedt in een fraaie tent plek aan jouw heisessie, teambuildingsactiviteit of meerdaags vergaderarrangement tot 20 personen. Je kunt dit uitbreiden met interessante excursies of activiteiten in de natuur.

De combinatie van comfortabele accommodaties met sanitair, supersnel internet en een laid-back restaurant is al ontdekt door de toeristische bezoeker, maar nu dus ook beschikbaar voor de zakelijke gast.

Ben je benieuwd naar waar je alles kan vinden op ons park? Of wil je een mooie accommodatie uitzoeken? Kijk dan op onze parkplattegrond voor het overzicht.

Parkplattegrond

Deze partijen zijn u voorgegaan

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram