Kamperen in de winter

Kamperen in de winter

Ben je op zoek naar een mooie plek om te kamperen in de winter? Buitenplaats Beekhuizen is het ideale vakantiepark voor winterkamperen! Geniet het hele jaar door van de prachtige natuur en mooie omgeving, ook in de wintermaanden. Wij hebben luxe kampeeraccommodaties midden in de natuur. Neem een kijkje tussen de accommodaties op onze website en boek direct je verblijf!

Winterkamperen op de Veluwe

Geniet van een weekend of langer kamperen op de Veluwe. Kom naar Buitenplaats Beekhuizen in Velp en beleef een heerlijke vakantie. Je hebt bij ons altijd de keuze uit luxe Pods of Lodgetenten voor een aangenaam verblijf. De Pods zijn het hele jaar door geopend en een exclusief aantal van onze Lodgetenten kun je ook in de winter bij ons boeken! Ontdek direct meer over de verschillende accommodaties.

Houten Pods

Onze Pods zijn uniek in hun soort en bieden plaats aan maximaal 4 personen. Ze zijn lekker knus en voorzien van elektrische verwarming zodat je in de wintermaanden lekker warm blijft. Huur eenvoudig een kooktoestel bij ons of neem er zelf een mee zodat je heerlijk buiten kunt koken! Of geniet van een heerlijk diner bij restaurant WOODZ.

Stoere Lodgetenten

Boek een van onze luxe en stoere Lodgetenten wanneer je met een gezelschap van maximaal 7 personen komt. De tenten zijn voorzien van extra dekbedden en twee kachels zodat je warm blijft, zelfs in de winter! In het winterseizoen is er een beperkt aantal tenten geopend. Wil je graag weten wat de
mogelijkheden zijn? Kijk op de website of neem contact met ons op.

Camping winter Nederland

Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in de prachtige omgeving van Nationaal Park Veluwezoom. Je stapt direct de natuur in zodra je ’s morgens wakker wordt. Boek direct jouw verblijf en slaap bij ons in het bos. Zo geniet je gegarandeerd van een unieke ervaring op de Veluwe!