Winterkamperen op Buitenplaats Beekhuizen

Kampeer tijdens de winter in Lodgetent of Pod

Wat is er leuker dan in elk seizoen van de natuur kunnen genieten. Op Buitenplaats Beekhuizen kun je Nationaal Park Veluwezoom ook in haar winterkleed zien. Onze  Pods zijn het hele jaar door geopend én ook 4 Lodgetenten XL en alle Lodgetenten voor 4 personen blijven geopend voor het winterkamperen.

De Luxe en Bush Pods beschikken over sterke elektrische verwarming en zijn daardoor behaaglijk warm. Onze Superior Pods hebben zelfs vloerverwarming. Dat is pas echt genieten!

Winterkamperen in Lodgetenten

De stoere Lodgetenten bieden aan 4 tot 7 personen een mooi winterverblijf. Tijdens de winter hebben wij een beperkt aantal Lodgetenten geopend. Deze Lodgetenten zijn voorzien van extra dekbedden en hebben in de winter 2 petroleumkachels. De eerste vulling krijg je van Buitenplaats Beekhuizen, dit is voldoende voor zo’n anderhalve dag of twee nachten. Gebruik je graag nog een extra vulling? Voor € 28,- kun je deze bij de receptie laten vullen. Al onze tenten hebben gedurende het hele jaar ook nog de beschikking over 4 dan wel 7 kruiken per tent. Dat wordt een fijne winter!

Ook in het winterseizoen boek je onze accommodaties eenvoudig hier.