Wintercamping Veluwe


Wil je graag winterkamperen in Nederland en ben je op zoek naar een wintercamping op de Veluwe? Buitenplaats Beekhuizen is de perfecte plek! Bij ons geniet je het hele jaar door van prachtige natuur en mooie omgeving. Het is een prachtige camping met luxe kampeeraccommodaties midden in de natuur. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

Zoek en boek jouw verblijf

✔ In luxe genieten     ✔ Unieke locatie in de natuur     ✔ Met privé-sanitair     ✔ Veel excursies en activiteiten


Kamperen in de winter op de Veluwe


Samen met je partner en vrienden of met de kinderen kun je bij ons ook in de winter genieten van een heerlijk weekendje of langer kamperen. Op onze website vind je alle accommodaties die wij in de winter aanbieden. Onze luxe pods zijn bijna het hele jaar door geopend én drie van onze lodgetenten kun je ook in de winter bij ons boeken.


Unieke houten Pods

Onze unieke houten Pods zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn lekker knus. Je huurt eenvoudig een barbecue of kooktoestel bij ons of je neemt er zelf een mee zodat je heerlijk buiten kunt koken of barbecueën. De Pods zijn voorzien van elektrische verwarming.

Wintercamping Veluwe.Luxe Lodgetenten

Onze luxe en stoere Lodgetenten bieden plaats aan 4 tot 7 personen. In het winterseizoen zijn een beperkt aantal Lodgetenten geopend. Ze zijn voorzien van extra dekbedden en twee petroleumkachels zodat je lekker warm blijft. Ook zijn er kruikjes aanwezig. Met de plaids en een extra trui van thuis wordt het een prachtige winter!

Lodgetent op wintercamping Veluwe.

Mooie natuur in de winter

Onze camping ligt midden in de bosrijke omgeving van Nationaal Park Veluwezoom. Wanneer je ’s morgens wakker wordt, stap je direct de natuur in. Slaap bij ons in het bos en geniet van een unieke ervaring. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om de Veluwe te ontdekken. Denk daarbij aan leuke excursies, diverse activiteiten en verrassende dagjes uit met kinderen.

Zoek en boek jouw verblijf

Of heb je nog een vraag? Neem dan contact op.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Beleef gezellig winterkamperen op onze sfeervolle wintercamping in het prachtig Nationaal Park Veluwezoom! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram