Wellness & natuur arrangement

Ben je van plan om samen met je partner of goede vriend(in) op vakantie te gaan in Nederland? En houd je van natuur in combinatie met wellness? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader om dit met elkaar te combineren. In dit prachtige natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een stevige wandeltocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt wandelen. En gedurende je verblijf geniet je van een heerlijke dag bij de Veluwse Bron op zo’n 30 autominuten bij de Buitenplaats vandaan, heerlijk toch?

Wandelen & wellness op de Veluwe

Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal ‘wellness & natuur arrangement’ voor 2 personen zodat jullie tijdens een ontspannen midweek de gehele omgeving leren kennen:

  • 4 overnachtingen in een Luxe Pod (aankomst op maandag)
  • mét badkamer, kitchenette en elektrische verwarming
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi bij de prijs inbegrepen
  • gratis wandelroutes met start- en eindpunt Buitenplaats Beekhuizen
  • 1 dag toegang tot de Veluwse Bron in Emst (dag naar keuze)
  • beschikbaar in de periode van 1 november 2018 tot 1 april 2019 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen)

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 139,00 p.p. wanneer je dit nog boekt in 2018. Dus maak nu snel een midweekboeking door te mailen  naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl. En vermeld daarbij de opmerking ‘wellness & natuur arrangement’.

Restaurants en kookfaciliteiten

Restaurant WOODZ is in het laagseizoen alleen geopend van vrijdag t/m zondag, maar er zijn echt hele leuke alternatieven in de directe omgeving voor álle dagen van de week! Onze receptie informeert je graag over de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook zelf koken door gebruik te maken van onze nieuwste faciliteit: de Kookpod. Voor een bescheiden bedrag huur je een pannenset en maak je hierin zelf je eigen maaltijd klaar.

Overige faciliteiten

Na een actieve dag buiten ‘s middags of ‘s avonds heerlijk genieten in warm water onder de sterrenhemel? Boek hiervoor de hot tub op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen, gestookt op hout. Deze reserveer je eenvoudig via onze receptie.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!