Wellness in de buurt of op locatie

Breng een bezoek aan wellnessresort de Veluwse Bron (30 autominuten) of Sauna & Beauty Velp (5 autominuten). Je kunt ook een massage in je eigen Lodgetent of Pod boeken bij Massagepraktijk Rozendaal. Een behandeling in de praktijk (5 autominuten) is uiteraard ook mogelijk.

De Yogatuin Rheden van Inge van Helvoort biedt ook diverse mogelijkheden, zowel op eigen locatie als op Buitenplaats Beekhuizen (op aanvraag). Heb je zin om tijdens je verblijf te ontspannen, maar ook op te laden? Schrijf je dan rechtstreeks bij de Yogatuin in voor een leuke activiteit.

  • Elke dinsdagochtend Mindful Yoga wandelen – 10:00 tot 11:15 uur 
    Elke dinsdagochtend is er de mindful yoga wandeling in de mooie omgeving van Rheden. Heb je behoefte aan meer innerlijke rust en energie, en ben je graag buiten? Dan zijn deze wekelijkse wandelingen iets voor jou. Tijdens de wandelingen van ongeveer 3 km worden je mogelijkheden aangereikt om met meer aandacht te wandelen en intenser van al het moois in en om je heen te genieten. Tussendoor worden er op een rustige plek yoga, ademhalingsoefeningen of aandachtsoefeningen gedaan.
Voeding & Balans van Moniek Welling biedt yoga-workshops op locatie. Verblijf je binnenkort op de Buitenplaats? Het is nu mogelijk om je verblijf aan te vullen met een ontspannende yoga-workshop buiten in de prachtige natuur rondom Buitenplaats Beekhuizen. Dit kan zowel met je eigen gezelschap als individueel of met z'n tweëen. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt Moniek bereiken via moniek@voedingenbalans.nl of op 06-23669927.

Je neemt deze activiteit niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de docenten. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram