Wellness in de buurt of op locatie

Breng een bezoek aan Thermen Bussloo of Sauna & Beauty Velp.

Je kunt ook een massage in je eigen Lodgetent of Pod boeken bij Massagepraktijk Rozendaal. Een behandeling in de praktijk is uiteraard ook mogelijk. Alle informatie en de mogelijkheid om te reserveren vind je hier!

De Yogatuin Rheden van Inge van Helvoort biedt ook diverse mogelijkheden, zowel op eigen locatie als op Buitenplaats Beekhuizen (op aanvraag). Heb je zin om tijdens je verblijf te ontspannen, maar ook op te laden? Schrijf je dan rechtstreeks in voor een leuke activiteit!

 
 • Elke dinsdagochtend Mindful Yoga wandelen – 10:00 tot 11:15 uur
  Elke dinsdagochtend is er de mindful yoga wandeling in de mooie omgeving van Rheden. Heb je behoefte aan meer innerlijke rust en energie, en ben je graag buiten? Dan zijn deze wekelijkse wandelingen iets voor jou. Tijdens de wandelingen van ongeveer 3 km worden je mogelijkheden aangereikt om met meer aandacht te wandelen en intenser van al het moois in en om je heen te genieten. Tussendoor worden er op een rustige plek yoga, ademhalingsoefeningen of aandachtsoefeningen gedaan.
 • Ontspanningsdagen  
  Zaterdag 13 april: 9.30 - 14.30 uur 
  Zondag 23 juni (incl. mindful yoga wandeling Rhederlaag): 9.30 - 14.30 uur
 • Yoga Nidra
  Donderdag 21 februari 19.30 - 20.30 uur
  Dinsdag 26 maart: 19.30 -20.30 uur

 

Zin om een keer mee te doen? Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om het als prettig te ervaren. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding kijk je op de website van Yogatuin Rheden.

Voor sommige activiteiten is het handig om een handdoek, matje en/of water mee te nemen en een aantal docenten werken met een maximaal aantal personen per les. Je neemt deze activiteit niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de docenten. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.


Wandelen & wellness op de Veluwe

Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal ‘wellness & natuur arrangement’ voor 2 personen zodat jullie tijdens een ontspannen midweek de gehele omgeving leren kennen:

 • 4 overnachtingen in een Luxe Pod (aankomst op maandag)
 • mét badkamer, kitchenette en elektrische verwarming
 • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi bij de prijs inbegrepen
 • gratis wandelroutes met start- en eindpunt Buitenplaats Beekhuizen
 • 1 dag toegang tot de Veluwse Bron in Emst (dag naar keuze)
 • beschikbaar in de periode van 1 november 2018 tot 1 april 2019 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen)

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 139,00 p.p. wanneer je dit nog boekt in 2018. Dus maak nu snel een midweekboeking door te mailen  naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl. En vermeld daarbij de opmerking ‘wellness & natuur arrangement’.