Overzicht faciliteiten

Wat is er te vinden op Buitenplaats Beekhuizen


Wifi

Gratis Wifi in elke accommodatie en bij restaurant WOODZ.

Receptie

 • Check-in 15.00-17.00 uur
 • Check-out 09.15-10.30 uur
 • Algemene informatie over de omgeving
 • Informatie over Nationaal Park Veluwezoom
 • Persoonlijke tips en adviezen
 • Wandel- en fietsroutes
 • Fietsverhuur (wij verhuren standaard dames en herenfietsen met 7 versnellingen). Voor speciale wensen zoals e-bikes, mountainbikes of bakfietsen kun je terecht bij Veluweactief.nl bij het bezoekerscentrum aan de voet van de Posbank

Restaurant met terras

Ons kleine, hippe restaurant WOODZ met terras is dé plek voor koffie, lunch, borrel en diner. Meer informatie over WOODZ vind je hier.

Hot tub

Geniet van onze design hot tub van Weltevree (tegen betaling en alleen voor parkgasten) en reserveer deze van tevoren bij onze receptie! Tegen de achtergrond van de hoge bomen van het Nationaal Park lekker bubbelen met fraai uitzicht over het terrein. Wij zorgen voor een schone, met koud water gevulde hot tub met voldoende hout. Ook steken we hem voor je aan. Hierna mag je zelf aan de slag. Het opstoken van de hot tub is leuk en helemaal niet moeilijk, gooi regelmatig een blok hout erop en na zo’n 2,5 uur kan het genieten beginnen!

Er zijn per dag 2 shifts. Van 11.00 tot 16.00 uur (inclusief opstooktijd) of van 17.00 tot 22.00 uur (inclusief opstooktijd). Kun je niet wachten? Reserveer de hot tub dan snel via info@buitenplaatsbeekhuizen.nl of bij de receptie. De hot tub kost € 27,50.

Let op: bij natuurbrandrisico of hele lage temperaturen in het Nationaal Park is de (houtgestookte) hot tub helaas niet beschikbaar.

Voor de kinderen

 • Grote speelplek naast restaurant WOODZ, met glijbaan, kabelbaan, ‘evenwichtsboom’  en stapstenen
 • Waterspeelplek met waterpomp
 • Schommel in grote, oude boom
 • Spelletjes en buitenspellen bij de receptie

Let op: in verband met incidentele besloten partijen kan het voorkomen dat de speelplekken op veld 1 niet beschikbaar zijn.

Services tegen betaling*

 • Boodschappenpakket
 • Verse broodjes (op zaterdag/zondag; tijdens schoolvakanties de hele week mogelijk) af te halen bij restaurant WOODZ tussen 9:00 en 9:30 uur.
 • Volledig verzorgd ontbijt op je eigen veranda (op zaterdag/zondag; tijdens schoolvakanties de hele week mogelijk) naar keuze bezorgd tussen 08:30 uur en 09:00 uur of tussen 09:30 uur en 10:00 uur.
 • Handig lunchpakket voor onderweg
 • Lazy check-out (tot 13.00 uur)

Wasserette of wasmachine?

Blijf je langer of heb je veel kinderwas? De Wasplaats in Arnhem biedt daarvoor een fijne mogelijkheid, op maandag, donderdag en zaterdag, komen zij langs en kunnen ze ook jouw was meenemen. Deze komt dan weer keurig gevouwen terug op maandag, donderdag of zaterdag.
Sneller? Breng of haal je was dan tussendoor op bij de Waswinkel. Voor een overzicht van de tarieven kijk je hier.

Heb je andere wensen of speciale verzoeken, die niet bij deze faciliteiten genoemd worden? Vraag het ons en wij proberen het voor je tegen te regelen!

Excursies Natuurmonumenten*

Leuke en leerzame excursies in het Nationaal Park, verzorgd door een gids van Natuurmonumenten. De excursies starten op ons eigen terrein (verzamelen bij de entree). De inhoud van de excursies varieert gedurende het seizoen. Klik hier voor de ingeplande excursies.

Arrangementen*

Omdat onze locatie onwaarschijnlijk mooi is en de omgeving zo ontzettend veel te bieden heeft, zullen we met regelmaat speciale arrangementen aanbieden: onze specials. Zo organiseren we binnenkort een Bootcamp-arrangement, een Fietsvierdaagse-arrangement (4×80 km) en een Airborne-arrangement. Tot onze vaste specials behoren Vergaderen in Nationaal Park Veluwezoom en Trouwen op Buitenplaats Beekhuizen. Kijk op onze website onder Specials voor alle vaste en actuele arrangementen.

* Via de reserveringsmodule is het  mogelijk al deze zaken direct erbij te boeken. Staat jouw keuze er (nog) niet bij? Dan kun je per e-mail je belangstelling kenbaar maken.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone