Vroegboekvoordeel tot 1 februari bij Buitenplaats Beekhuizen !

Vroegboekvoordeel bij Buitenplaats Beekhuizen

Op zoek naar een geweldig verblijf voor Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren of tijdens de Zomervakantie? Boek dan nu snel vòòr 1 februari en profiteer nog van de tarieven van 2017.  Dat is met recht vroegboekvoordeel bij Buitenplaats Beekhuizen.
Vanaf 1 februari hebben wij de nieuwe tarieven voor 2018 online staan.

Kies je voor een Luxe of Superior Pod? of ga je voor de Bush Pod met buitendouche?

Op zoek naar een grotere accommodatie? Wat te denken van onze 4-persoons Lodgetenten of Lodgetenten XL voor maximaal 7 personen?

Tijdens je verblijf kun je de hot tub reserveren op ons tweede veld. Een hele leuk activiteit met je partner, vrienden of gezin. Als je het leuk vindt om een goed vuur te maken zit je daar goed!

Ga je voor gemak? Boek dan een 4 of 7-persoons Lodgetent Wellness, met eigen Dutchtub Loveseat, dit is een tweepersoons hot tub welke aangesloten is op de boiler. Meteen een warm bad!

Wacht niet te lang en boek nu je vakantie, weekendje weg, zakelijk verblijf of familie reünie op de Veluwe, midden in Nationaal Park Veluwezoom.

Activiteiten tijdens je vroegboekvakantie

Ga op pad met de boswachter tijdens 1 van onze geplande Natuurmonumenten excursies, met Liesbeth’s Lentewandeling of struin zelf door de Beekhuizense Bossen en over de slingerpaadjes op de Posbank.

In ons gebied zijn legio fiets- en wandelmogelijkheden. Bij ons kun je ook terecht voor fietshuur en gps-tochten.

Behoefte aan wat cultuur? Hanzesteden als Doesburg, Zutphen en Deventer zijn zeker een bezoek waard. Shoppen kun je ook goed in Arnhem, binnen een kwartier vanaf Buitenplaats Beekhuizen sta je in het centrum.

 

Weekendaanbieding in januari en februari

Binnenkort er even tussenuit? Bekijk dan onze winterse weekendaanbieding, geldig tussen 15 januari en 21 februari. 20 euro korting op je 2e nacht!