Voorjaarsvakantie op Buitenplaats Beekhuizen! Nu ook 1 nachtje verblijven

Voorjaarsvakantie op Buitenplaats Beekhuizen

Wat heerlijk om nu vakantie te hebben! Hoewel de temperaturen wat laag liggen, schijnt de zon uitbundig. Ideaal weer voor een mooie wandeling over de Posbank en opwarmen in het interessante bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Op de Buitenplaats organiseren wij tijdens de voorjaarsvakantie twee Natuurmonumenten excursies met de boswachter. Leuk om bij je verblijf te boeken. Verblijf je niet op de Buitenplaats maar wil je wel heel graag mee op ontdekkingstocht, vraag dan naar de mogelijkheden.

Warme accommodaties en er even uit

Brrr… is dat wel warm? Overnachten bij jullie in het bos? Zeker wel! Wij hebben een hele pagina gewijd aan winterkamperen.

Onze Pods zijn uitermate geschikt voor een kort verblijf in de voorjaarsvakantie. Boek een 2 of 4-persoons Luxe Pod of ga voor de Superior Pod voor maximaal 4 personen, deze heeft zelfs vloerverwarming! In feite zijn het net een soort hotelkamertjes in de natuur, een mini-blokhut of tiny house. Het is maar net wat je in onze Pods ziet! Een fijn verblijf is het in ieder geval.

Wil je maar 1 nachtje verblijven of wil je ter plekke beslissen of je er nog een paar nachten aan vastplakt?  Ook dat kan tijdens de voorjaarsvakantie op Buitenplaats Beekhuizen. De eerste 2 nachten op Buitenplaats Beekhuizen zijn even duur. Vanaf 3 nachten krijg je extra korting, dus bekijk ook deze mogelijkheden!

Openingstijden

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn Buitenplaats Beekhuizen en Restaurant WOODZ weer 7 dagen geopend. Vanaf 5 maart zijn wij ook doordeweeks buiten de schoolvakanties weer open en is Restaurant WOODZ geopend van woensdag t/m zondag.

Onze Lodgetenten zijn deze week i.v.m. de nachtvorst op aanvraag boekbaar. De Bush Pods zijn gesloten i.v.m. de buitendouches.
Zodra de nachtvorst minder dan -5 bedraagt zullen we de tenten weer regulier openen.