Verras nu uw medewerkers met een unieke vergaderlocatie!

Onze Lodgetenten bieden elk gezelschap een bijzondere vergaderlocatie. Onze rustig gelegen vergadertent is geschikt voor een groep tot 36-40 personen. In het omringende Nationaal Park kun je tussen de vergaderingen door de hoofden leegmaken door bijvoorbeeld een excursie, wandel- en/of fietstocht.

Ons eigen restaurant WOODZ verzorgt koffie/thee, lunch, borrel of diner. Dit alles kan zowel geserveerd worden in het restaurant als in de tent. Het arrangement kan desgewenst worden uitgebreid met een overnachting met ontbijt.

Heb je interesse om te vergaderen op Buitenplaats Beekhuizen bel dan met Events op 06-83834612 en vraag naar Boudewijn of neem contact op via de e-mail. We vertellen je graag alle mogelijkheden. 

Wat zeggen onze bezoekers?


We hebben erg van ons verblijf genoten, een keer wat anders dan anders, fijne omgeving, kampeer/buitengevoel maar toch voldoende luxe, restaurants die je had aanbevolen vielen ook erg in de smaak. Kortom, voor herhaling vatbaar en bedankt voor de gastvrijheid en goede service.
Management consultants 

 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie midden in het bos? De rustig gelegen groepstent bij Buitenplaats Beekhuizen is geschikt voor grote groepen van 36-40 personen, en ideaal voor een inspirerende vergadering. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram