Vergader, verblijf en verwonder...

Buitenplaats Beekhuizen is gelegen op een bijzonder plekje, midden in Nationaal Park Veluwezoom, en uitermate geschikt voor een vergadering of inspirerende heisessie. Ontdek tijdens een picknick-lunch met onze natuurgids de omgeving of combineer de vergadering met een overnachting in de natuur en kom heerlijk tot rust in een van de accommodaties. Wij bieden het hele jaar een afwisselend en passend programma op maat om van elke bijeenkomst een succes te maken!

Vergaderen in de Vergaderlodge
Onze vergadertent is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle wifi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht omgeven door hoge bomen. De twee bijbehorende toiletten bevinden zich direct tegenover de vergadertent. De auto’s van de gasten kunnen gratis worden geparkeerd voor de toegangspoort van het park. Bij binnenkomst op het park worden jullie gasten verwelkomd met een krijtbord dat hen de weg wijst naar de tent.Lodgetent XL
De 7-persoons Lodgetent XL biedt plek om kleinschalig te vergaderen tot 7 personen. De inrichting bestaat uit een woonkeuken met een rustieke houten tafel met een bank en stoelen, een lounge gedeelte, en een badkamer. Er is een volledig ingerichte keuken, snelle wifi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht.

Bij de huur van een vergaderaccommodatie is het gebruik van wifi en de schoonmaak inbegrepen. Wij verhuren tevens een beamer met scherm en een whiteboard met stiften.
 
Eten & Drinken
Ons eigen restaurant WOODZ verzorgt koffie/thee, een smakelijke lunch, een borrel bij het kampvuur of culinair diner. Dit alles kan zowel geserveerd worden in het op een food truck festival geïnspireerde restaurant of in de vergaderlodge. Op de dagen dat ons restaurant niet geopend is werken wij met een aantal cateraars samen die onze locatie goed kennen.

Op basis van het programma en de wensen voor de dag maken wij een voorstel voor de culinaire invulling.

Overnachten
Op ons park is het mogelijk te overnachten middenin de natuur om na een dag heerlijk tot rust te komen en te ontwaken vol nieuwe energie.  

De Pod is knus, volledig ingericht met eigen sanitair en een kitchenette. Onze Lodgetenten zijn tevens volledig ingericht, met een ruime badkamer met een regendouche en een compleet ingerichte keuken. De gloednieuwe Forest Cabins hebben twee aparte slaapkamers, veel lichtinval met grote ramen en een complete keuken met vaatwasser. Ons park heeft tevens de beschikking over een Bush Pod met een buitendouche en een viertal Wellness Lodgetenten XL met een Hot tub voor 2 personen, om je verblijf extra bijzonder te maken. 

Elke accommodatie heeft een vuurschaal of olielamp. In de avonden is het extra genieten van deze warmte en kun je heerlijk marshmallows roosteren boven het vuur. 
 
Teambuilding
Onze natuurgids neemt het gezelschap gedurende de dag graag mee op pad om te vertellen over de natuur en bijzondere omgeving. Dit kan zelfs in de vorm van een picknick-lunch. Daarnaast werken wij samen met verschillende partijen in de regio om een programma, van yoga tot E-scootertochten, voor teambuilding aan te bieden.

Heb je interesse om te vergaderen op Buitenplaats Beekhuizen bel dan met Events op 026 - 20 20 365 (optie 2) of neem contact op via de e-mail. Wij vertellen je graag alle mogelijkheden. 

Bekijk hier onze zakelijke folder

Bekijk hier onze zakelijke factsheet 

​​


 

Wat zeggen onze bezoekers?


We hebben erg van ons verblijf genoten, een keer wat anders dan anders, fijne omgeving, kampeer/buitengevoel maar toch voldoende luxe, restaurants die je had aanbevolen vielen ook erg in de smaak. Kortom, voor herhaling vatbaar en bedankt voor de gastvrijheid en goede service.
Management consultants 

 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie midden in het bos? De rustig gelegen groepstent bij Buitenplaats Beekhuizen is geschikt voor grote groepen tot 20 personen, en ideaal voor een inspirerende vergadering. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram