Vakantie met je hond op Buitenplaats Beekhuizen

Ook voor een vakantie met je hond ben je van harte welkom op Buitenplaats Beekhuizen. Er geldt een maximum van 1 kleine tot middelgrote hond per Pod of 2 grote honden per Lodgetent (afwijking hiervan in overleg). Uiteraard mits je hond geen overlast veroorzaakt en altijd aangelijnd is. Uitlaten dient natuurlijk buiten ons terrein plaats te vinden. Het kan zijn dat we je bij je boeking een bepaalde accommodatie toewijzen. Heb je interesse? Vraag dan naar onze huisregels voor honden.

Let op! Enkele Lodgetenten en Pods zijn huisdiervrij, bij de Forest Cabin zijn er maar twee cabins waar honden zijn toegestaan. Bij het maken van de boeking moet je aangeven dat de honden meegaan. Reserveer direct een accommodatie waar je hond is toegestaan. Lukt dit online niet, neem altijd contact op met de receptie.Voor onze accommodaties rekenen wij een huisdiertoeslag.

De directe omgeving biedt diverse wandelroutes waar je heerlijk kunt wandelen. In het Nationaal Park zijn honden welkom mits aangelijnd. Het Rozendaalse Veld, vlakbij de Buitenplaats, is bij uitstek een fantastische plek voor honden. Zand, heuvels, heide, bos en ze mogen hier nog loslopen ook. De routebeschrijving bevindt zich bij aankomst in de informatiemap in je accommodatie. Ook op de landgoederen Beekhuizen, Heuven en Rhederoord vind je een hondenlosloopplaats.

In bepaalde seizoenen vragen we je aandacht voor de aanwezigheid van pasgeboren of jong wild. Dan wil je natuurlijk met de hond geen overlast veroorzaken.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Vakantie met je hond bij Buitenplaats Beekhuizen. Honden toegestaan. Diverse wandelroutes in de buurt. Unieke locatie. Boek jouw verblijf! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram