Parkmanager (32-38 uur)

Als parkmanager geef je leiding aan onze medewerkers van front office, housekeeping, technische dienst en groenonderhoud, een team van 15-30 medewerkers afhankelijk van laag- en hoogseizoen. Je bent efficiënt, punctueel, hands-on, en hebt een prettige maar duidelijke manier van aansturen. Samen met de commercieel manager en restaurantmanager maak je onderdeel uit van het managementteam.

Wij bieden een contract voor 32 tot 38 uur, goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Recreatie (schaal 8), een uitdagende functie, en de allermooiste werkplek op de Veluwe! De startdatum kan in overleg worden bepaald.

Buitenplaats Beekhuizen is een jong bedrijf gelegen in Nationaal Park Veluwezoom aan de rand van Velp/Rozendaal. De Buitenplaats is kleinschalig (43 accommodaties) en biedt overnachtingen aan in knusse Pods (houten tiny houses) en luxe Lodgetenten. Het bedrijf is jaarrond geopend!

Ben jij geschikt om geheel zelfstandig leiding te geven aan een tof bedrijf? Om je eigen lijnen uit te zetten en het personeel zich verder te laten ontwikkelen? We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal en ambities, en bieden je de mogelijkheid tot verdere groei.

Je hebt minimaal twee jaar ervaring als leidinggevend (afdelings)manager, en je beschikt over een relevante opleiding en diploma. Uiteraard ben je representatief en heb je de gastvrije genen die in onze branche onmisbaar zijn. Heb je interesse? Stuur dan snel je cv mét motivatie naar administratie@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. personeelszaken.