Vacature Assistent Restaurantmanager

Vacature Assistent Restaurantmanager (32-38 uur)
Restaurant WOODZ biedt een knusse setting midden in de natuur voor koffie, lunch, borrel en diner.  Voor gasten van Buitenplaats Beekhuizen wordt hier ook het heerlijke ontbijt bereid en bij de accommodaties geserveerd.

Wij zijn per direct op zoek naar een Meewerkend Assistent Restaurantmanager voor gemiddeld 32-38 uur per week (CAO Recreatie). In deze branche werk je in de zomermaanden meer dan in de wintermaanden.

WOODZ heeft ongeveer 25 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras. In juli en augustus zijn wij 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 21.30 uur; in het laagseizoen alleen de weekends. Je bent flexibel ingesteld; werken in de weekends en op feestdagen is voor jou geen probleem.

Als Assistent Restaurantmanager heb je een eigen takenpakket waarvoor je zelf verantwoordelijkheid draagt:

  • voorraadbeheer en bestellingen
  • voorbereiden analyse wekelijks resultaat
  • marketing & communicatie

Het takenpakket wordt in onderling overleg en afhankelijk van je capaciteiten verder uitgebreid. Bij afwezigheid van de Restaurantmanager ben je waarnemend leidinggevende; je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat deze uitdaging graag aan.

Als Meewerkend Assistent Restaurantmanager wissel je je managementtaken af met werkzaamheden als Dagverantwoordelijke. De managementtaken nemen ongeveer 30% van je tijd in beslag en daarnaast sta je dus met veel plezier op de vloer als Dagverantwoordelijke. Je bedient samen met de bedieningsmedewerkers de gasten van WOODZ. Je bent het gezicht van het restaurant en je stuurt de bediening aan. Je vindt het leuk de medewerkers te stimuleren en laten groeien in hun werk. Je combineert het werk op de vloer met je werk als Assistent Restaurantmanager door goed te observeren, direct bij te sturen en eventueel verbetervoorstellen te doen.

Je hebt een vakopleiding gevolgd en hebt ervaring in de horeca en in het aansturen van (1 tot 5) medewerkers. We geven je bij WOODZ graag alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van relevante cursussen. Je hebt een hartelijke uitstraling, een verzorgd uiterlijk en komt zelfverzekerd over. Je geniet van drukte en hectiek en weet goed om te gaan met onverwachte situaties.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan door je motivatie én cv te sturen naar mathilde@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Mathilde Rijsemus.

Share on Facebook6Tweet about this on TwitterEmail this to someone