Tennis op loopafstand

Op loopafstand van Buitenplaats Beekhuizen vindt u Tenniscentrum Beekhuizen.
Tennisvereniging Beekhuizen is een actieve, gezellige tennisvereniging met meer dan 1200 leden, waaronder ruim 200 jeugdleden. Hét handelsmerk van Beekhuizen is dat ze kwaliteitstennis bieden in een unieke omgeving: de bossen van de Veluwezoom bij Velp. Ze beschikken over tien gravelbanen, vier AA-tennisrood banen, een tennishal met vier binnenbanen én een echte padelbaan buiten. En ze zijn 12 maanden per jaar geopend!

Kijk voor reserveringen en openingstijden op de website.

Activiteiten:
Prepare for Competition 2019 - za 23 | 03 | 19  - Terug in vorm! - Van 19:00 tot 23:00
Aantal gereserveerde banen: 4
Om je dit jaar optimaal met je team voor te bereiden op de competitie, organiseren zij op zaterdagavond 23 maart een Prepare for Competition toernooi!

In teamverband kun je dan je krachten meten met andere competitieteams van TV Beekhuizen. Leuk en gezellig om elkaar weer te zien, maar natuurlijk ook een goede voorbereiding op de competitie die binnenkort van start gaat.
De avond wordt in verschillende rondes spelen. Tussendoor kun je met je team meedoen aan een intensieve conditietraining: goed om weer in shape te komen voor de competitie.
Dit wil je toch niet missen? Kan niet iedereen uit je team, geen probleem, dan mixen ze de niet complete teams. De indeling proberen ze zoveel mogelijk op speelsterkte in te delen. 
De kosten bedragen €10,- per teamlid en dit is inclusief baanhuur en iets lekkers achteraf. Inschrijven kan tot donderdag 21 maart via https://tvbeekhuizen.nl/prepare-for-competition-2019.
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram