Tennis op loopafstand

Op loopafstand van Buitenplaats Beekhuizen vindt u Tenniscentrum Beekhuizen.
Tennisvereniging Beekhuizen is een actieve, gezellige tennisvereniging met meer dan 1200 leden, waaronder ruim 200 jeugdleden. Hét handelsmerk van Beekhuizen is dat ze kwaliteitstennis bieden in een unieke omgeving: de bossen van de Veluwezoom bij Velp. Ze beschikken over tien gravelbanen, vier AA-tennisrood banen, een tennishal met vier binnenbanen én een echte padelbaan buiten. En ze zijn 12 maanden per jaar geopend!

Kijk voor reserveringen en openingstijden op de website.


Activiteiten:

Provinciale Jeugd Kampioenschappen -   za 22 juni - voorheen DJK - Van 22 + 23 en tot 29 + 30 juni
In de meivakantie vinden nu de Provinciale Jeugd Kampioenschappen plaats (voorheen DJK) en zal het toernooi verschuiven naar de weekenden van 22,23 en 29,30 juni. In dit laatste weekend vindt ook het voor-weekend plaats van het DAAN Open / NRT 2019 en hopen daarmee een mooi finale-weekend te krijgen.
Er wordt gespeeld in zowel de enkel- als de dubbelonderdelen van de leeftijdscategorieën t/m 12, 14 en 16 jaar. Hoewel het een ranglijsttoernooi is, bedoeld om de betere jeugd tegen elkaar te kunnen laten spelen, zal het toernooi vooral een regionaal karakter hebben. Het is ook een mooie aanvulling op de senioren-versie hiervan (NRT **) tijdens ons DAAN Open-toernooi.
Lees meer