Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen is van alles te doen en te zien in de komende maanden.  Zie onderstaand overzicht:

Rozendaal

Zondag 19 mei - Klassiek Gitaar Concert - Kasteel Rosendael te Rozendaal
Het duo Tom & Rosemarie verzorgen deze dag een klassiek gitaar concert in de prachtige Torenzaal (de donjon) van kasteel Rosendael.
Lees meer
 

Arnhem 

Zondag 5 mei - Flow Freedom Festival - Stadsvilla Sonsbeek Arnhem
Het mooiste stadspark van Nederland, Park Sonsbeek, vormt het decor van dit gratis toegankelijke festival. Rondom Stadsvilla Sonsbeek zal een foodcourt voorzien in veel lekkere foodtrucks en op de Ronde Weide wordt een stage gehost door FLOW.
Lees meer

Zondag 19 mei - Groenmarkt Arnhem- Molenplaats Sonsbeek 
Samen met Arnhem Tuiniert, Molenplaats Sonsbeek en Groen Arnhem organiseert Sonsbeek op zondag 19 mei de Arnhem Groen Markt. Een grote groene belevingsmarkt met niet alleen verkoop van planten, zaden en tuinartikelen maar bijvoorbeeld ook workshops, schetsservice, onkruidcoaches, plantenruil, kinderactiviteiten en informatie over het klimaatbestedendig maken van je tuin.
Voor iedereen die zin heeft in tuinieren is de lente hèt seizoen om in de tuin bezig te zijn. Start het tuinseizoen goed en kom naar de ARNHEM GROEN MARKT voor inspiratie, mooie planten en (fruit)bomen,  zaden, tuinartikelen, tuingereedschap en kweekbenodigdheden. Ook voor ideeën & advies over het vergroenen, natuurvriendelijk en klimaatbestendig maken van je tuin ben je op de tuinmarkt van harte welkom.
Lees meer


Doesburg

Stadsrondrit met de paardentram - van5 april tot 30 augustus - Om 14 uur
Op vrijdagmiddag (van 5 april t/m 30 augustus) om 14.00 uur kunt u mee met de paardentram voor een prachtige rit door het historische centrum van Hanzestad Doesburg. U krijgt alles te horen krijgt over de rijke geschiedenis van deze stad. De paardentram wordt getrokken door 2 of 3 schitterende fjordenpaarden. Deze tocht duurt ongeveer 60 minuten.
Opstaplocatie: Koepoortstraat 2-4 (voor stadsbierhuys De Waag)
Kaartverkoop: VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13, 6981 CP Doesburg / 0313 - 479 088
Kosten: € 3,75 p.p. en kinderen 4 -12 jaar € 2,50 p.p. (onder de 4 jaar kinderen op schoot)
Lees meer

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
In de omgeving zijn verschillende activiteiten en kun je van alles beleven. Zo kun je bijvoorbeeld naar Burgers Zoo voor een dagje weg. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram