Buitenplaats Beekhuizen is op zoek naar enthousiaste en leergierige stagiares. 

In april 2021 bestond Buitenplaats Beekhuizen 5 jaar! Wij zijn een groeiend bedrijf en altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen. Ben jij op zoek naar een stage waarin jij jezelf kan ontwikkelen en zit jij bomvol met goede ideëen? 
Je hebt passie voor toerisme en werkt graag mee om een unieke ervaring aan de gast te bieden. Niet alleen jouw stage, maar ook de omgeving waarin je werkt is uniek. Met 50 bijzondere accommodaties en Restaurant WOODZ is er het gehele jaar van alles te beleven op het park. Geen dag is hetzelfde.

Welke afdelingen zijn mogelijk?
  • Receptie
  • Marketing
  • Restaurant WOODZ 
  • Facilitair   
  • Groenvoorziening
Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en vakanties is geen bezwaar. Alle opleidingen en richtingen zijn in overleg mogelijk. De stageperiode en stageuren worden in overleg besproken. 
 
Ben je enthousiast geworden om jouw stageperiode uit te voeren op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl.
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ontdek onze geweldige stagemogelijkheden en ontwikkelingskansen bij onze prachtige glamping midden in Nationaal Park Veluwezoom! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram