Als je in de maand juni je verblijf boekt voor de zomervakantie (tussen 9 juli en 4 september) én de kortingscode SPELERIJ2022 invult tijdens het boeken dan ontvang je gratis kaarten voor De Spelerij. Je kunt dan gratis met je kinderen of kleinkinderen op ontdekkingstocht! 

Boek deze maand je verblijf voor de zomervakantie en ontvang gratis kaarten voor De Spelerij
Als je tijdens het boeken van je verblijf de kortingscode SPELERIJ2022 invult, dan ontvang je de kaarten bij de receptie als je incheckt. 

Direct boeken

Over De Spelerij
Grote kans dat je twee keer moet kijken als je in De Spelerij in Dieren rondloopt. Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken? De Spelerij is een bijzondere speelplek. De meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien. Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De hele dag kun je hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen. Daar krijg je natuurlijk honger van. Geen punt: op De Spelerij bak je je eigen broodjes!Ontdek Buitenplaats Beekhuizen
Soms wil je er gewoon even tussenuit... Weg van verwachtingen en verplichtingen en terug naar dat wat écht belangrijk is in het leven. Frisse lucht, fijn samenzijn en nieuwe ervaringen opdoen. Even op adem komen en genieten van een nieuw avontuur.
                                                                      
Laat je verwonderen door de natuur en voel je vrij op onze buitenplaats, waar je de tijd kunt nemen voor jezelf én voor de mensen om je heen. Ons kleinschalig ‘glamping-only’ vakantiepark biedt het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te overnachten in één van onze avontuurlijke Lodgetenten of knusse Pods beide mét privé-sanitair en voorzien van hedendaags comfort. 
 
Voor heerlijke gerechten, een drankje of een andere lekkere versnapering kun je terecht bij WOODZ: een door een pop-up foodfestival geïnspireerd restaurant met groot verwarmd terras. Dit allemaal op een unieke locatie te midden van de ongerepte natuur van Nationaal Park Veluwezoom. 
 
 


Meer informatie
Voor meer informatie over De Spelerij kun je terecht op www.spelerij.nl. Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op via 026 202 03 65 of mail naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl (o.v.v. De Spelerij). 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram