Boeken & tarieven

Tarieven 2018

De tarieven zijn afhankelijk van je accommodatie, het aantal personen, het seizoen, of je doordeweeks of in het weekend verblijft, en de lengte van je verblijf. Open direct onze boekingsmodule voor de beschikbaarheid én bijbehorende tarieven in de door jouw gewenste periode.

Hoe langer je bij ons blijft hoe leuker wij het vinden, dus bij een verblijf van 3 nachten of langer worden onze tarieven steeds aantrekkelijker.

Bij elk verblijf ontvang je een hospitality package, met een kop koffie en thee voor bij aankomst, keukenhanddoek/theedoek, een sponsje, vaatdoek en dweil, vuilniszakken,  1 rol toiletpapier, handzeep en tissues. Ook aan een klein flesje afwasmiddel is al gedacht. Lucifers zijn ook aanwezig.

Annulering

Wil je een annuleringsverzekering voor je boeking bij Buitenplaats Beekhuizen? De Europeesche biedt je de mogelijkheid van een aflopende annuleringsverzekering.

Hoogseizoen/middenseizoen/laagseizoen

In 2018 gelden er hoogseizoentarieven rondom officiële feestdagen, regionale evenementen én in de onderstaande (landelijke) schoolvakanties:

  • voorjaarsvakantie 22 februari t/m 4 maart
  • meivakantie 26 april t/m 6 mei
  • zomervakantie 6 juli t/m 2 september
  • herfstvakantie 12 oktober t/m 28 oktober
  • kerstvakantie 22 december t/m 6 januari

De middenseizoentarieven gelden in de maanden april/mei/juni/september/oktober (m.u.v. vakanties en feestdagen).

Alle overige periodes gelden er laagseizoentarieven.

Verplichte extra’s

Wanneer je in de boekingsmodule je accommodatie, het aantal personen en de aankomst- en vertrekdatum invult, krijg je direct de actuele prijs te zien inclusief de verplichte extra’s:

  • Toeristenbelasting
  • Bed- en badlinnen
  • Eindschoonmaak

Minimum verblijfsduur

Tijdens alle schoolvakanties (m.u.v. de voorjaarsvakantie) en feestdagen geldt er een minimum verblijfsduur van 2 nachten in de Pods en een minimum verblijfsduur van 3 nachten in de Lodgetenten. Ook kan er in andere periodes een minimum aantal nachten verplicht worden gesteld.

Aankomst- en vertrekdagen

In de maanden juli en augustus is er géén aankomst mogelijk op zondag, dinsdag en donderdag. Vertrek is op alle dagen mogelijk. Buiten deze periode gelden er geen vaste aankomst- of vertrekdagen.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterEmail this to someone