Pods: max. 4 personen

De luxe van een hotelkamer midden in de natuur? Slaap in een Pod!

De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen een knus verblijf in combinatie met het actieve buitenleven. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en badlinnen én WIFI is aanwezig. Dat maakt je verblijf compleet!

Onze Pods zijn het hele jaar door te boeken. Ze zijn geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. Ideaal voor stellen of ouders met (jonge) kinderen die er veel op uit willen. Elke Pod beschikt over een kitchenette met spoelbak, koelkast en magnetron, maar het koken of barbecueën doe je bij voorkeur lekker buiten. Breng wel zelf je barbecue of kooktoestel mee. Of huur bij ons een pannenset en maak dan gebruik van de Kookpod: hier is een keuken aanwezig voor bereiding van je maaltijd (op uurbasis beschikbaar). Voor lunch of diner kun je ook terecht bij ons restaurant WOODZ.

Er zijn 5 types: de Luxe Pod (12 m²) voor 2 personen, de Luxe Pod voor 4 personen, de ruimere Superior Pod voor 4 personen, de extra bijzondere Bush Pod (10,5 m²) met buitendouche, en de Baby Pod met alles voor je baby of peuter.

Een Pod is ook ideaal in combinatie met de Lodgetent. Bijvoorbeeld voor gezinnen met (ook) oudere kinderen, die meer ruimte of privacy willen door over meerdere accommodaties te beschikken.

Open de plattegrond van Buitenplaats Beekhuizen om de ligging van alle Pods te bekijken. De beschikbaarheid check je direct in de online boekingsmodule.

Luxe Pod

De Luxe Pod  heeft een binnenruimte van 12 m² (exclusief terras) en beschikt over elektrische verwarming. De Pod is ingericht met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm), toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine eethoek. Bij de 2-persoonsvariant zijn er twee fauteuils aanwezig en bij de 4-persoonsvariant een slaapbank met onderschuifbed. Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Download hier de inventarislijst.
MegaPod+

Superior Pod

De Superior Pod is iets ruimer en heeft een binnenruimte van 14 m² (exclusief terras). Hierdoor is deze Pod extra fijn met 4 personen. De Superior Pod is verder hetzelfde ingericht als het Luxe type, met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm) en plek voor nog 2 personen op de slaapbank met onderschuifbed (200 x 80 cm), toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine eethoek. Deze Pod beschikt over vloerverwarming in plaats van een elektrische verwarming.

Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Download hier de inventarislijst.

Binnenkort is hier de plattegrond van de Superior Pod te bekijken.

Bush Pod

De Bush Pod heeft een binnenruimte van 10,5 m² (exclusief terras) en beschikt over elektrische verwarming. De Bush Pod is ingericht met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm), slaapbank met onderschuifbed voor nog eens 2 personen (200 x 80 cm), apart toilet, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine eethoek. Door de indeling voelt deze Pod lichter en ruimer en daardoor extra luxe. Direct naast de Pod bevindt zich de afgeschermde warme buitendouche voor een unieke beleving: douchen met zicht op de boomtoppen!

Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat en de Bush Pod heeft een buitendouche. Geschikt voor maximaal 4 personen. De inventaris is identiek aan die van het Luxe type.
Pod

Baby Pod

De Baby Pod  heeft een binnenruimte van 12 m² (exclusief terras) en elektrische verwarming. De Pod is ingericht met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm), ledikant voor je baby/peuter, toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine zithoek. Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Behalve het ledikant is er een verschoonplank, kinderstoel, peuterservies, en antislipmat die de douchebak omtovert tot badje. Download hier de inventarislijst.
Pod