Lodgetenten: max. 7 personen

Luxe Lodgetenten op Buitenplaats Beekhuizen

Naast onze bestaande Lodgetent XL hebben wij er ook een gloednieuw type Lodgetent bij. Alle tenten hebben uiteraard een zeer ruime veranda met voldoende buitenmeubilair. Binnen is er een petroleumkachel die zorgt voor aangename warmte op de koudere dagen. (de eerste vulling ontvang je gratis van ons!*) De tenten zijn bij aankomst al voorzien van opgemaakte bedden, en er is ook al gezorgd voor badlinnen. Wanneer je arriveert kun je dus meteen onthaasten!

Open de plattegrond van Buitenplaats Beekhuizen om de ligging van onze Lodgetenten en Lodgetenten XL te bekijken. De beschikbaarheid check je in de online boekingsmodule.

Lodgetent (max. 4 personen)

Met ingang van 30 juni 2017 is onze gloednieuwe Lodgetent te boeken. Deze zijn iets kleiner maar niet minder luxe dan de XL versie. Deze tent heeft 2 ruime afsluitbare slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en de ander met 2 bedden die ook als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. De badkamer met ruime douche en toilet is met een houten deur af te sluiten. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een gaskookplaat en koelkast met vriesvak. Behalve de eethoek is er een sfeervolle zithoek. Binnenkort volgt hier de plattegrond en inventarislijst van dit type Lodgetent.

Wellness Lodgetent met Dutchtub Loveseat (4 en 7 personen)

Nog meer genieten? Boek onze Wellness Lodgetent met Dutchtub Loveseat. Nummer 106 (XL) en 411 (4-persoons) hebben als extra een heerlijk buitenbad voor twee personen. Je vult deze met warm water en stookt voor de sfeer bij met hout. De Wellness Lodgetenten kosten € 12,50 per dag extra. Je reserveert ze hier.

VERBLIJVEN IN DE HERFST EN WINTER? Lees hier meer….

Lodgetent XL (max. 7 personen)

Onze Lodgetent XL is ruim van opzet en bieden plaats aan maximaal 7 personen. De bedstee wordt als knus ervaren en is doorgaans meer geschikt voor kinderen. De totale binnenruimte van deze tent is 45 m² (exclusief de overdekte veranda).

De Lodgetent XL beschikt over 1 ‘open’ slaapkamer met tweepersoonsbed (200 x 160 cm), 1 slaapkamer met stapelbed (200 x 80 cm) en eenpersoonsbed (200 x 80 cm), en 1 tweepersoonsbedstee (200 x 160 cm).  De fraaie badkamer met ruime regendouche en toilet  is af te sluiten met een houten schuifdeur. De volledig ingerichte keuken (zónder oven of magnetron), grote eettafel en ruime zithoek zorgen ervoor dat de tent een zeer ruim verblijf is. Download hier de inventarislijst van de Lodgetent XL.

Plattegrond-safarilodge-1web

*  bij een verblijf in onze Lodgetenten is de eerste petroleumvulling inbegrepen. Wil je daarna nog een extra vulling? Voor € 28,- en € 14,50 ontvang je respectievelijke een volle of halve tank.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone