Verhuuraccommodaties

Glamping maar dan (heel) anders!

Buitenplaats Beekhuizen is een glamping en beschikt over twee soorten verhuuraccommodaties: ruime, luxe Lodgetenten (voor 4 tot 7 personen) en knusse, houten Pods (voor 2 tot 4 personen). Alle accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over privé-sanitair en kookgelegenheid. De mogelijkheid tot koken varieert per type. Daarnaast zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en ligt er voor iedereen badlinnen klaar.

In 2016 werden er 27 verhuuraccommodaties gerealiseerd: Lodgetenten XL, Luxe Pods en Bush Pods. Medio 2017 volgde de tweede fase van 14 gloednieuwe accommodaties: Lodgetenten voor 4 personen en Superior Pods. Ook nieuw zijn de Luxe Pods speciaal voor 2 personen, de Wellness Lodgetenten en de Baby Pod! De Baby Pod is huisdiervrij. Fase 3 volgt in een later stadium.

Er is veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van de accommodaties zodat er zoveel mogelijk vrij uitzicht is en iedereen van de natuur kan genieten.

Download hier de plattegrond. Bij de pagina’s over de accommodatietypes vind je de betreffende inventarislijst en andere handige informatie. De beschikbaarheid check je direct in de online boekingsmodule.

Toeristisch kamperen met eigen tent, camper of caravan is sinds 2016 niet (meer) mogelijk op ons terrein

Share on Facebook94Tweet about this on TwitterEmail this to someone