Safaritent Nederland


Altijd al eens willen overnachten in een safaritent in Nederland? Buitenplaats Beekhuizen biedt je deze kans op een onvergetelijke locatie. Onze safaritenten midden in het bos op de Veluwe. Dichterbij de natuur kun je niet komen. Je stapt soms zelfs letterlijk tussen de herten je safaritent uit! Buitenplaats Beekhuizen biedt met de sfeervolle, maar luxe safaritenten een unieke ervaring voor elk gezelschap, voor jong en oud!

Zoek en boek jouw verblijf


Safaritent huren

We hebben 2 typen safaritenten/ Lodgetenten. We hebben de safaritent voor 4 personen en de safaritent voor 7 personen (Lodgetent XL) en hebben dus ook voor grotere gezinnen ruimte genoeg. De tenten hebben voldoende slaapplekken, de Lodgetent XL heeft zelfs een knusse tweepersoonsbedstee.

safaritent-veluwe
Iedere tent beschikt ook over een ruime zithoek met eettafel. Ook is er een keuken te vinden met gaskookplaat. De badkamer is van alle gemakken voorzien met o.a. een ruime regendouche. De safaritenten beschikken allemaal over een veranda met buitenmeubilair zodat je ook heerlijk buiten kunt zitten en van de natuur kunt genieten. Boek eenvoudig jouw verblijf!


Safaritent huren met grotere gezelschappen

Onze safaritenten bieden ruimte aan maximaal 7 personen, maar je kunt natuurlijk ook meerdere safaritenten huren als je met een groter gezelschap bent. De knusse indeling van ons park zorgt er voor dat er voldoende hoekjes zijn waar je gezellig met een grotere groep kunt verblijven. Wil je een paar daagjes weg met de hele familie of wil je een weekend organiseren met de collega’s? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Er zijn ook volop activiteiten te doen die leuk zijn voor grote gezelschappen. Zo organiseren wij exclusief voor onze gasten diverse excursies op de Veluwe zoals: zwijnen en herten spotten.

Zoek en boek jouw verblijf
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram