Safaritent Nederland

Altijd al eens willen overnachten in een safaritent in Nederland? Buitenplaats Beekhuizen biedt je deze kans op een onvergetelijke locatie. Onze safaritenten midden in het bos op de Veluwe. Dichter bij de natuur kun je niet komen. Buitenplaats Beekhuizen biedt met de sfeervolle, maar luxe safaritenten een unieke ervaring voor elk gezelschap, voor jong en oud!

Zoek en boek jouw verblijf
 
Safaritent huren
We hebben vier typen safaritenten. Onze Lodgetent, Lodgetent – Wellness, Lodgetent XL en Lodgetent XL – Wellness. Met deze varianten bieden we mooie accommodaties voor verschillende gezelschappen, en kies je zelf hoeveel luxe en comfort je graag wenst tijdens jouw verblijf bij Buitenplaats Beekhuizen. Hierin maken we onderscheid tussen de normale Lodgetenten voor gezelschappen tot 4 personen en de XL Lodgetenten, die ruimte bieden aan gezinnen of gezelschappen tot 7 personen. De tenten hebben voldoende slaapplekken, de Lodgetent XL heeft zelfs een knusse tweepersoonsbedstee. Iedere tent beschikt ook over een ruime zithoek met eettafel. Ook is er een keuken te vinden met gaskookplaat. De badkamer is van alle gemakken voorzien met o.a. een ruime regendouche. De safaritenten beschikken allemaal over een veranda met buitenmeubilair zodat je ook heerlijk buiten kunt zitten en van de natuur kunt genieten. 

Boek eenvoudig jouw verblijf
 
Safaritent huren met grotere gezelschappen
Onze safaritenten in Nederland bieden ruimte aan maximaal 7 personen, maar je kunt natuurlijk ook meerdere safaritenten huren als je met een groter gezelschap bent. De knusse indeling van ons park zorgt er voor dat er voldoende hoekjes zijn waar je gezellig met een grotere groep kunt verblijven. Wil je een paar daagjes weg met de hele familie of wil je een weekend organiseren met de collega’s? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn namelijk verschillende activiteiten te doen die leuk zijn voor grote gezelschappen. Zo organiseren wij exclusief voor onze gasten diverse excursies op de Veluwe, zoals zwijnen of herten spotten.

Zoek en boek jouw verblijf
 

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ben je op zoek naar een plek in Nederland waar je in stijl verblijft in jouw eigen safaritent? Bekijk dan snel het aanbod van Buitenplaats Beekhuizen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram