Restaurant WOODZ

Eten & drinken bij drop box restaurant WOODZ

Restaurant WOODZ is het hele jaar door geopend en biedt koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in het speciaal voor ons ontworpen drop box restaurant. Geïnspireerd door de sfeer van food festivals is een permanent restaurant ontstaan met een pop-up sfeer (design: Food Truck Company). Stoer metaal van gebruikte zeecontainers zorgen samen met chipwood voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.

Onze herfst kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier het menu en de drankenkaart  voor de herfst van 2018 en kom gauw een keer bij ons eten! Bekijk ook onze aparte wijnkaart.

Omdat we binnen een beperkt aantal zitplaatsen hebben, hebben we de avond opgedeeld in 2 shifts. In de eerste shift heb je tot 19.30 uur de tijd, daarna begint de tweede shift en deze duurt totdat we sluiten.

Voor reserveringen binnen 48 uur van tevoren bel je met 026-2020365 (optie 2). Reserveer je eerder dan kun je ons ook mailen op woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Onze openingstijden variëren met de seizoenen: tussen 1 november en 1 april zijn we vrijdag t/m zondag geopend. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zijn we extra geopend. Klik hier voor de exacte openingstijden.

De keuken (indien WOODZ geopend is) is open op de volgende tijden:

  • Lunch tussen 12.00 en 16.00 uur
  • Borrel tussen 12.00 en 21.00 uur
  • Diner tussen 17.00 en 21.00 uur

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? We kunnen meerdere fijne restaurants in de buurt aanbevelen! Ook zijn er een aantal goede bezorgdiensten en een verrassend goede afhaal-Thai. Zijn jullie met een groep laat het dan ook weten, is de afname groot genoeg dan gaat WOODZ exclusief voor jullie open. Mail voor meer informatie naar woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl