RESTAURANT WOODZ
 

Welkom op de pagina van Restaurant WOODZ.

Vanwege de genomen maatregelen zijn wij gesloten.

Voor de gasten van Buitenplaats Beekhuizen en Boutique Hotel Beekhuizen zijn er speciale diner- en afhaalmogelijkheden. 

Voor vragen en reserveringen zijn wij woensdag tot met zondag vanaf 14.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)26 2020365 (optie 1). 
 

Eten & drinken bij Buitenplaats Beekhuizen

Restaurant WOODZ biedt koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in het speciaal voor ons ontworpen 'drop box' restaurant. Geïnspireerd door de sfeer van food festivals is een permanent restaurant ontstaan met een pop-up sfeer (design: Food Truck Company). Stoer metaal van gebruikte zeecontainers zorgen samen met chipwood voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.

Omdat we binnen een beperkt aantal zitplaatsen hebben, hebben we de avond opgedeeld in 2 shifts. In de eerste shift heb je tot 19.00 uur de tijd, daarna begint de tweede shift en deze duurt totdat we sluiten.


Restaurants in de omgeving

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? We kunnen meerdere fijne restaurants in de buurt aanbevelen! Ook zijn er een aantal goede bezorgdiensten en een verrassend goede afhaal-Thai. Zijn jullie met een groep, dan kan WOODZ in overleg exclusief voor jullie open gaan. Mail voor groepsaanvragen naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Actuele openingstijden

Restaurant Woodz
Vandaag Gesloten
25-okt. Gesloten
26-okt. Gesloten
27-okt. Gesloten
28-okt. Gesloten
29-okt. Gesloten
30-okt. Gesloten

Onze openingstijden variëren met de seizoenen.
Bekijk hier alle openingstijden van het hele jaar.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier het menu en de drankenkaart en kom gauw een keer bij ons eten! Bekijk ook onze aparte wijnkaart.

Reserveren

Voor reserveringen binnen 48 uur van te voren bel je met 026-2020365 (optie 1).
Reserveer je eerder dan kun je ons ook mailen op woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl (vermeld bij je reservering de datum, tijd en je mobiele nummer).
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lekker eten & drinken tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen óf wanneer je een mooie wandeling over de Posbank maakt? Kom naar restaurant Woodz! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram